Antena 1 înrolează cel mai bun om din Pro TV, Mona Segall. „Împreună vom crea cea mai mare platformă de divertisment“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antena Group a confirmat că începe colaborarea cu unul dintre cei mai valoroşi producători ai postului rival, Pro TV, Mona Segall, „artizanul“ unor show-uri de succes precum „Românii au talent“ şi „Vocea României“.

„Antena Group anunţă debutul colaborării cu echipa de producţie şi conţinut a Monei Segall, una dintre formulele-reper în divertismentul TV din România ultimilor 20 de ani. Echipa va dezvolta formate noi, care vor completa grila axată pe divertisment a Antenei 1“, potrivit unui comunicat al postului.

„Mă bucură faptul că o echipă atât de valoroasă în producţia de televiziune a ales să vina la Antena 1. Porţile Antenei 1 sunt mereu deschise pentru cei mai buni, iar Mona Segall face parte din această categorie de profesionişti. Chiar dacă până acum a însemnat pentru noi competiţie, nu am putut să nu admir intuiţia şi rezultatele muncii acesteia. Producţiile Monei au reprezentat mereu un impuls pentru noi, o competiţie sănătoasă. Am încrederea că, alăturându-se echipei noastre, Mona Segall va avea o contribuţie importantă în pasul următor al celei mai importante platforme de divertisment de pe piaţă. De altfel, ceea ce a diferenţiat întotdeauna Antena 1 de alte televiziuni este importanţa pe care o acordă echipei - noi preţuim, mai mult decât orice, oamenii. Obiectivul nostru principal este să oferim publicului şi partenerilor noştri cea mai bună opţiune în materie de TV entertainment“, a declarat Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group.

Ceea ce a diferenţiat întotdeauna Antena 1 de alte televiziuni este importanţa pe care o acordă echipei - noi preţuim, mai mult decât orice, oamenii. 

„Televiziunea a fost întotdeauna prima mea opţiune şi aşa va rămâne. Am ales Antena 1 pentru că avem aceeaşi viziune despre ce înseamnă spectacol, show, entertainment, televiziune şi am convingerea că împreună vom crea cea mai mare platformă de divertisment de pe piaţă. Îmi doresc să fac multe lucruri frumoase aici, aducând un plus de valoare echipei de profesionişti ai Antenei“, a declarat Mona Segall.

Mona Segall, unul dintre oamenii de bază din trustul Pro TV, producătorul general al unor show-uri de succes precum „Vocea României“, „Românii au talent“ şi „Dansez pentru tine“, şi-a dat demisia miercuri. 

  

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri