FOTO Începe „Ferma. Orăşeni vs Săteni“. În ce zile va fi difuzată emisiunea de la PRO TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou sezon al reality show-ului „Ferma“ e gata de start. Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan vor fi alături de cei 16 concurenţi în lupta pentru un premiu în valoare de 50.000 de euro.

Noul sezon al emisiunii „Ferma“ începe azi, 8 septembrie, la PRO TV, şi va aduce faţă în faţă două mentalităţi: orăşeni

şi săteni. Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potriveşte cel mai bine stilului de viaţă pe care l-a avut şi care i-a format valorile.

Astfel, în echipa Orăşenilor, cei care au decis să lase tehnologia deoparte şi să descopere stilul de viaţă din Fermă sunt: Anda Adam (foto 1), George Piştereanu (2), Bogdan Stoica (3),  Cezar Ouatu (4), Paul Diaconescu (5), Giulia Nahmany (6), Elena Chiriac (7), Alina Puşcău (8).

Imagine indisponibilă

„Ferma este o provocare, una majoră, pe care am acceptat-o pentru că nu mai suportam plictiseala covidiană! Nu pot să joc, nu pot să mă distrez după 11, nici măcar în Vamă“, a declarat acorul Paul Diaconescu, în vârstă de 31 de ani.

În echipa adversă, cea a Sătenilor, îi regăsim pe: Viviana Sposub (1), Anisia Gafton (2), Ana Maria Ababei (3), Anna Lesko (4), Gabriel Toader (5), Andrei Stoica (6), George Burcea (7) şi Octavian Ciovică (8). Toţi vor să demonstreze că experienţele lor de viaţă, de până la acest moment, îi vor ajuta să reziste până în ultima zi.

Imagine indisponibilă

Pentru al doilea an la rând, Mihaela Rădulescu şi Cristi Bozgan, specialistul în tehnici de supravieţuire, vor fi gazdele show-ului şi vor prezenta cele mai noi peripeţii ale fermierilor, de trei ori pe săptămână: marţea de la 21:30, miercurea de la 22:30 şi joia de la 21:30.

mihaela radulescu foto protv

„Ferma“ va avea şi emisiune online

Noul sezon aduce în fiecare marţi, miercuri şi joi, la finalul emisiunii, un show exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe platforma PRO TV PLUS. El va fi prezentat de fotograful Vali Bărbulescu (fost concurent „Ferma“), care va descoperi cele mai tari secrete şi va discuta cu invitaţii lui despre modul în care fac faţă fermierii provocărilor cotidiene.

„Sunt ferm convins că în 2020 conţinutul online este cel puţin la fel de important ca cel de pe TV. Abia aştept să arăt românilor de peste tot ceea ce nu văd la televizor, ceea ce nu citesc în ziare sau nu află de la vecinii de palier despre cel mai tare reality show din România. La «Ferma. În plus» vorbim despre interactivitate şi despre o adevărată comunitate a fanilor“, a declarat Vali Bărbulescu. 

Vali Barbulescu
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite