FOTO Andreea Esca s-a distrat în Statele Unite ale României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veteranii şi „juniorii“ Pro TV s-au reunit, ca în fiecare an, pentru a filma imnul de 1 Decembrie, când postul aniversează 17 ani de existenţă. Andreea Esca, Andi Moisescu, Cătălin Măruţă şi Andra, Pavel Bartoş, Smiley, Iulia Vântur, cei trei membri ai juriului „MasterChef“ şi Mihai Petre sunt doar câţiva dintre cei care au cântat şi au dansat în „Statele Unite ale României“.

Filmat în platourile celor mai cunoscute show-uri de la Pro TV - „Dansez pentru tine“, „Serviciul Român de Comedie“, „Happy Hour“, Ştirile Pro TV şi „Vocea României“ - imnul reuneşte nu numai vizual, ci şi metaforic, teritoriile dânsului, ale cântecului, ale talentului, ale entertainmentului, în „Statele Unite ale României“.

Vedetele au purtat costume extravagante, au cântat şi au dansat pe muzica piesei „DJ Vasile“, a celor de la Zdob şi Zdub, cu versuri adaptate de Florin Busuioc.

„În fiecare an, în Decembrie, la înregistrarea imnului Pro TV, se strânge toată gaşcă. Povestim de tot felul de păţanii şi ne minunăm de fiecare dată, de trecerea timpului. Iată că am ajuns la 17 ani. Cred că e cazul să ne dea voie la petrecere şi după miezul nopţii“, a declarat Andreea Esca.

De aceeaşi părere este un alt veteran al postului, Andi Moisescu. „Pentru noi, filmarea imnului de 1 Decembrie e ca o reuniune de familie, până la urmă. E una dintre fericitele ocazii în care chiar ne adunăm cu toţii şi, lăsând impresia că muncim, de fapt petrecem o seară frumoasă împreună. E momentul în care, câţiva dintre noi, nu dau nume, cei mai trecuţi de 30 de ani, ne tot aducem aminte de toate trăsnăile care ne-au marcat istoria din ce în ce mai bogată în Pro TV“, a spus realizatorul TV.
 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite