„Fort Boyard“, scos din grila Pro TV şi înlocuit cu filme de acţiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorii Paul Ipate şi Octavian Strunilă prezintă emisiunea „Fort Boyard“ de la Pro TV
Actorii Paul Ipate şi Octavian Strunilă prezintă emisiunea „Fort Boyard“ de la Pro TV

Pro TV a decis să scoată din grilă ultimele două ediţii „Fort Boyard“ şi a programat filme de acţiune în locul emisiunii de divertisment.

În următoarele duminici, de la 20.30, vor fi difuzate filmele de acţiune „Furios şi Iute în viteza a cincea“ şi „Curierul 3“. 

Reprezentanţii Pro TV au declarat că următoarele ediţii vor fi reprogramate, fără să specifice când, arată Pagina de Media: „Ediţia în care echipa „Muschetarii“ încearcă să câştige averea lui Pere Fouras va fi difuzată în curând. Grilele de programe reprezintă un mecanism care poate fi ajustat. Vom reveni cu informaţii legate de programul de difuzare.“

„Fort Boyard“ n-a adus cele mai bune audienţe pentru Pro TV. În cele cinci ediţii de până acum, postul a fost pe primele locuri în audienţe, dar cu cifre modeste. Show-ul a debutat în septembrie şi este filmat în strâmtoarea Pertuis d'Antioche din Franţa. În fiecare ediţie, câte o echipă formată din cinci vedete intră în fort şi încearcă să ducă la capăt nişte probe dificile, pentru a deschide comoara şi a câştiga cât mai mulţi bani. Jumătate din suma strânsă este donată în scopuri caritabile.

Te-ar putea interesa şi:

O cunoscută prezentatoare TV din România a ajuns în tabloidele britanice după ce a rămas în lenjerie intimă în timpul emisiunii VIDEO

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite