Formatul noului sezon Vocea României vine cu o schimbare: ce presupune regula „non stop steals“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sezonul şapte al show-ului „Vocea României“ va aduce şi o schimbare interesantă a formatului care va spori suspansul.

După ce componenţa juriului a fost modificată, Adrian Despot înlocuindu-l pe Marius Moga, reprezentanţii Pro TV anunţă că noul sezon „Vocea României“ va avea şi o nouă regulă. 

Loredana, Smiley, Tudor Chirilă şi Adi Despot şi-au pregătit „armele“ şi sunt gata pentru show, iar în cea de-a doua etapă a competiţiei, confruntările, atât ei, cât şi concurenţii vor avea parte de o noutate în formatul emisiunii, introducerea non stop steals

Cum funcţionează? Dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta îşi poate schimba decizia şi este liber să-l înlocuiască în orice moment. Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiţie o voce care merită salvată şi care îşi poate găsi locul în echipă. La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.

Producătorii cred că schimbarea va aduce mai mult suspans, emoţiile vor creşte, iar deciziile antrenorilor vor fi din ce în ce mai dificile. „Va fi extrem de complicat pentru Tudor, Smiley, Lori şi Despot să renunţe la voci incredibile din echipele lor, însă va fi la fel de greu pentru ei şi să renunţe la concurenţi salvaţi pentru a salva alţii. Cu toate acestea, fiecare antrenor caută un anumit tip de voce şi toţi patru luptă pentru a aduce marele trofeu în echipa lor“, se arată într-un comunicat al postului.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite