Primele imagini cu Adi Despot în juriul „Vocea României“ şi declaraţii de la filmările pentru sezonul şapte FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul sezon „Vocea României“ va debuta la Pro TV în această toamnă FOTO PRO TV
Noul sezon „Vocea României“ va debuta la Pro TV în această toamnă FOTO PRO TV

Au început filmările pentru sezonul şapte al show-ului „Vocea României“, iar Pro TV a dat publicităţii primele imagini cu Adrian Despot în scaunul de antrenor, după ce s-a anunţat că solistul Viţa de Vie îi va lua locul lui Marius Moga.

Adi Despot apare pentru prima dată, alături de Loredana, Smiley şi Tudor Chirilă, în juriul emisiunii „Vocea României“. Solistul trupei Viţa de Vie îl va înlocui în sezonul şapte pe Marius Moga, cel care a fost în juriul show-ului de la Pro TV încă de la debut. În continuare, producătorul se va concentra pe rolul de antrenor de la „Vocea României Junior“, competiţie pe care a câştigat-o în primul sezon împreună cu Maia Mălăncuş.

Aşadar, antrenorii şi-au ocupat locurile în scaune şi au avut prima întâlnire în platoul emisiunii, au făcut primele fotografii împreună, dar au avut parte şi de primele „bătălii“ pentru concurenţi.

juriu vocea romaniei foto pro tv

După primele ore petrecute împreună în noua formulă, chimia dintre antrenori a fost bună, cei patru artişti au reuşit să dezvolte o relaţie excelentă, dar au rămas în acelaşi timp şi foarte ambiţioşi, decişi să-şi formeze cele mai bune echipe şi să câştige marele trofeu.

„Când s-au mutat scaunele, zici că eram în rollercoaster“, a spus Smiley la începutul filmărilor, iar Tudor nu a ezitat şi i-a răspuns: „Păi, e rollercoaster aici, că te-au mutat lângă mine.“ Referindu-se la faptul că Adrian Despot s-a alăturat echipei şi că în acest sezon va sta lângă ea, Loredana a glumit: „Îmi plac prospăturile, vreau să stau lângă cineva nou.“

juriu vocea romaniei foto pro tv

Fiind vorba despre o competiţie a vocilor, nici antrenorii nu s-au lăsat mai prejos - au cântat în prima zi de filmări şi au făcut rime. „Trandafir de la Cernica, te iubesc de-ţi pică chicaׅ“, i-a spus Tudor lui Smiley, pe note muzicale. „Din păcate, cea mai bună alegere pentru tine nu s-a întors... adică eu“, i-a spus Despot unei concurente care şi-ar fi dorit să fie în echipa lui.

Cel de-al şaptelea sezon „Vocea României“ va debuta în această toamnă la Pro TV.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite