Filme de dragoste interesante din programul TV de azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Program TV azi. Filme de dragoste
Program TV azi. Filme de dragoste

În seara aceasta vor fi câteva filme de dragoste care merită urmărite. Iată câteva recomandări din program TV de azi:

Program TV azi. Filme de dragoste. Cucereşte-o cu salsa. HBO Comedy. 17:50. În spatele aspectului de supraponderal timid al lui Bruce Garrett (Nick Frost) se ascunde un suflet pasionat de salsa. Acum, o femeie e pe cale să-i reaprindă flacăra latino. 

E anul 1987: un adolescent de 13 ani e hotărât să primul la Campionatul Britanic de Salsa. Numele lui e Bruce Garrett şi are foc la călcâie şi lumea la picioare, dar numai până într-o seară când un incident îl face să-şi piardă încrederea în sine şi-i deturnează viaţa pe alte căi.

25 de ani mai târziu, visul său e bine pus sub cheie. Bruce e acum ieşit din formă, singur şi neiubit de nimeni şi bine resemnat cu zona lui de confort. E nevoie de sosirea Juliei (Rashida Jones), şefa lui deşteaptă, amuzantă şi extrem de sexy venită tocmai din America, pentru ca Bruce să-şi pună sub semnul întrebării existenţa plicticoasă şi lipsită de pasiune. Pentru că Julia nu e deloc de nasul lui, dar şi pentru că Drew (Chris O'Dowd) rivalul său nesuferit de la birou începe să-i facă acesteia o curte asiduă, Bruce se gândeşte să renunţe.

Program TV azi. Filme de dragoste. Felix şi Meira. Cinemax. 19:30. Felix e un tip excentric al cărui tată bogat e pe moarte. Meira e căsătorită, are un copil, dar caută ceva nou. La prima vedere, cei doi nu par a fi fost meniţi să fie împreună. Dar, în viaţă, se pot întâmpla multe lucruri de neînţeles.

Program TV azi. Filme de dragoste: „Suflete pereche”, pe FilmBox

Program TV azi. Filme de dragoste. Departe, departe. TV 1000. 16:10. După ce arendaşul lui Daniel Christie, mare proprietar de pământuri, pune la cale incendierea gospodăriei familiei Donnely pentru neplata datoriilor, tânărul Joseph Donnely hotărăşte să se răzbune. Este însă bătut cu bestialitate, iar apoi luat în casă pentru a fi îngrijit. Joseph începe să se simtă atras de fiica proprietarului, Shannon, dar şi de visul ei de a pleca în America. Cei doi reuşesc să se îmbarce pe vaporul către ţara tuturor posibilităţilor, declarându-se frate şi soră. 

La Boston ajung fără niciun ban, pentru că pe vapor sunt jefuiţi. Dar reuşesc să se descurce, găsindu-şi diferite slujbe: Joseph, boxer, iar Shannon spală farfurii ziua, iar seara dansează într-un local. În Irlanda, familia Christie dă faliment şi vine în America să-şi găsească fiica. 

Program TV azi. Filme de dragoste. Suflete pereche. FilmBox. 0:55. Adaptat pentru televiziune de Andrew Davies (Little Dorritt, Bleak House) Affinity este o poveste cu fantome, stranie şi extrem de convingătoare, un mister complex şi intrigant şi o poveste de dragoste mişcătoare, cu o întorsatură neasteptată în cadrul poveştii. 

Situat în şi în jurul închisorii de femei la Millbank în Londra victoriană, Margaret Prior a decis să facă nişte treabă bună, împreună cu criminalele uneia din cele mai notorii închisori din Londra. 

Înconjurată de prizonieri, criminali si hoţi mici, Margaret se simte atrasă de unul dintre deţinuţii cei mai atipici ai închisorii. Înţelegătoare în privinţa condiţiei sale de spiritualist enigmatic, Selina Dawes Margaret se vede legând o prietenie în timpul vizitelor ei, neaşteptându-se să se găsească într-o lume întunecată de şedinţe, umbre, spirite sălbatice şi pasiuni indecente. Este Selina un fals sau un copil minune?

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite