Filme de dragoste. Cinci pelicule care merită urmărite în seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul TV de azi anunţă câteva filme de dragoste care merită urmărite. Iată câteva recomandări pentru a începe weekend-ul cu poveşti de dragoste.

Filme de dragoste. Vechiul Hollywood. Cinemax 2. 22:45. Dramă, ecranizare după romanul omonim al scriitorului Nathanael West. Hollywood-ul anilor '30 este o lume care seamănă ca atmosferă cu întreaga Americă. Proaspăt absolvent, Tod Hackett, un talentat scenograf, se îndrăgosteşte de vecina lui, o tânără actriţă, Faye, lipsită de talent, dar dornică de afirmare. Tod se lasă furat de lumea decăzută a Hollywood-ului şi încearcă zadarnic să descopere dacă, aici, e cineva capabil de iubire.

Filme de dragoste. Dragoste în stil italian. TV 1000. 17:30. Filmul este rescrierea poveştii Romeo şi Julieta, într-o manieră modernă, în Bronx-ul anilor '90. Cappamezzas, doi sicilieni născuţi în Bronx, au dezvoltat o afacere în catering-ul local. Succesul lor atrage invidia familiei Malacicis, ce conduce un restaurant de lux cu specific italian. Dar destinul îşi are propriile reguli. Rosario Cappamezzas se îndrăgosteşte de Gina, fiica familiei rivale.

Filme de dragoste. „Magie în lumina lunii”, pe Digi Film

Filme de dragoste. Vise electrice. AMC. 19:00. Un tânăr cumpără un computer performant, de ultimă generaţie, care îşi dezvoltă gânduri şi emoţii şi începe să-şi îndrepte afecţiunea către vecina atrăgătoare a tânărului.

Filme de dragoste. Magie în lumina lunii. Digi Film. 20:00. Acţiunea filmului este plasată în Franţa anului 1920, undeva în sudul ţării, pe opulenta Rivieră franceză şi urmăreşte aventurile unui cetaţean britanic (Firth), chemat să demaşte o tânără fată (Stone) ce se pretindea a fi o expertă în spiritism. Desigur, scepticismul unora va avea de suferit, la şedinţele unde sunt toţi invitaţi întâmplându-se destul de multe lucruri stranii sau pur şi simplu magice, care vor influenţa până şi relaţia tensionată dintre cele două personaje.

Filme de dragoste. Dragoste reciclată. Cinemax. 16:30. Această comedie neconvenţională spune povestea lui Hansjörg, un inspector de la salubritate obsedat de perfecţiune, care se îndrăgosteşte de Lily, o chelneriţă fermecătoare care are mania de a strânge în micul ei apartament tot ceea ce alţii aruncă.  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite