Filme de dragoste. Cele mai importante pelicule de săptămâna aceasta la TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul TV de săptămâna aceasta anunţă câteva filme de dragoste interesante. Iată câteva recomandări dintre filmele de dragoste care vor fi săptămâna aceasta la TV:

Filme de dragoste. Patru nunţi şi o înmormântare. Marţi. Digi Film. 16:20. Povestea începe la o nuntă, când Charles (Hugh Grant), un englez rezervat, o întâlneşte pe frumoasa americană Carrie (Andie MacDowell). El are 32 de ani, este şarmant, inteligent, un burlac fără leac care a avut multe femei frumoase lângă el, dar n-a făcut încă pasul către oficializarea vreunei relaţii. 

Filme de dragoste. Charlotte Gray. Miercuri. Cinemax. 19:30. În timpul celui de-al doilea război mondial, eroina (Charlotte Gray) e paraşutată în Sudul Franţei. Ea trebuie să ia legătura cu un grup din rezistenţă. În timp ce se implică tot mai mult în luptele împotriva naziştilor, ea încearcă să caute şi iubitul, un pilot al cărui avion a fost doborât.

Filme de dragoste. Hemingway şi Gellhorn. Joi. Cinemax. 22:40. Descrie povestea de dragoste pasională şi căsătoria tumultoasă dintre Ernest Hemingway şi Martha Gellhorn, o faimoasă jurnalistă şi corespondent de război, şi îi urmează pe aceşti doi scriitori aventuroşi peste şapte continente, începând cu războiul civil spaniol. Magnetismul combinat al celor doi i-au transformat într-unul dintre primele cupluri de celebrităţi şi le-a facilitat intrarea în elita Hollywood-ului, în aristocraţia lumii literare şi în anturajul primei familii a Statelor Unite.  

Filme de dragoste. „Totul despre băieţi”, la Digi Film

Filme de dragoste. Shakespeare îndrăgostit. Vineri. TV 1000. 10:30. În vara lui 1593, Will Shakespeare (Joseph Fiennes), un tânăr dramaturg care începe să se afirme în lumea teatrală a Londrei, se loveşte de un obstacol de neconceput: o pană teribilă de inspiraţie în plină epocă elisabethană, în care arta spectacolului era în înflorire! Construită după tiparul clasic al scenariului de film american, dar adaptat perfect spiritului şi stilului comediilor lui Shakespeare, povestea continuă, perfect verosimilă pentru secolul al XV-lea ca şi pentru secolul XXI. Căci ce nu face tânărul Will să-şi intre iar în mână, când simte că se apropie deadline-ul! Merge la terapeut, păcăleşte directorii de teatru pentru a obţine o amânare până când va găsi inspiraţia să continue piesa care-i fusese comandată, „Romeo şi Ethel, fiica piratului”.    

Filme de dragoste. Totul despre băieţi. Sâmbătă. Digi Film. 20:00. Will este un celibatar de 38 de ani, fără nici o ambiţie şi fără să se gândească prea mult la o schimbare în modul său de viaţă. El trăieşte din banii aduşi de un cântec de Crăciun pe care l-a compus tatăl său cu mult timp în urmă. Îşi petrece timpul prin baruri şi restaurante la modă, se uită la televizor şi se întâlneşte cu numeroase femei. Dar viaţa sa foarte relaxantă ia o altă întorsătură.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite