Filme de acţiune la TV. Patru recomandări pentru seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filme de acţiune la TV
Filme de acţiune la TV

Cei care vor să vadă filme de acţiune în seara aceasta au la dispoziţie câteva pelicule interesante în programul TV. Iată câteva recomandări:

Filme de acţiune. Regatul interzis. TV 1000. 21:30. Aflat într-un magazin din Chinatown, Jason face o descoperire extraordinară, care îl trimite într-o călătorie prin timp, în China antică. Acolo, el primeşte uriaşa sarcină de a elibera Regele Maimuţelor din temniţa Războinicului de Jad. În aventura sa, Jason este însoţit de maestrul de Kung-Fu, Lu Yan, şi de o bandă de războinici proscrişi. Singurul mod în care Jason va răzbi în misiunea sa plină de pericole sa este să înveţe adevăratele precepte ale Kung-Fu-ului. 

Filme de acţiune. Batman. TNT. 0:25. Gotham City se pregăteşte să aniverseze 200 de ani, dar e zguduit de o serie de crime orchestrate de Grissom şi puse în practică de Jack Napier alias Joker, iar cu o poliţie coruptă, singurul apărător al ordinii rămâne misteriosul Batman. Cine este, de fapt, acest justiţiar? Nimeni din oraş nu-şi imaginează că acesta nu este altul decât miliardarul Bruce Wayne, care a jurat să lupte împotriva Răului încă din adolescenţă, când părinţii i-au fost ucişi, iar el a rămas în grija credinciosului majordom Albert. Acum, Batman are un adversar de temut în persoana lui Joker, „prinţul clovn al crimei”, din ghearele căruia o salvează pe frumoasa jurnalistă Vicki Vale.

Filme de acţiune. „Săruturi şi focuri de armă”, pe HBO Comedy

Filme de acţiune. Bătălie pe role. Pro Cinema. 20:30. Cel mai popular divertisment în 2005 e un sport violent care poate avea consecinţe foarte serioase cum ar fi...moartea. Efectul acestui film asupra sistemului nervos, care e un remake şi mai adrenalizat decât originalul Rollerball din 1975 despre un sport brutal şi futuristic, e ca un espresso triplu băut pe nerăsuflate şi clătit cu un Red Bull.

Din fericire, povestea - pentru că da, există şi aşa ceva - se opreşte destul de des ca să-ţi permită să te odihneşti. Amplasat într-un viitor nu prea îndepartat, undeva în Asia centrala, Rollerball posedă aura unui Blade Runner, prin decorul mostră a decăderii industriale. Jonathan este smuls de pe străzile americane şi aruncat în circuitul cu opt piste Rollerball, acolo unde devine noul star al unui sport periculos, o combinaţie de derby cu role, motocross în arena, wrestling profesional, concerte Kiss şi Buzkashi, sportul naţional al Afganistanului, unde bărbaţi călare se întrec în a arunca o capră decapitată într-un cerc.

Filme de acţiune. Săruturi şi focuri de armă. HBO Comedy. 21:30. Un hoţ de mâna a doua (Downey Jr.) care încearcă să treacă drept actor, vine în Los Angeles pentru un casting şi se trezeşte în mijlocul unei anchete despre o crimă. 

În acţiune e implicată fata (Monaghan) de care era îndrăgostit până peste cap în liceu şi un detectiv (Kilmer) ce îl pregătea pentru viitorul său rol. Un film de artă special care a atras atenţia mai multor selecţioneri şi juri de festivaluri.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite