Filme de acţiune. Cele mai atractive pelicule din seara aceasta la TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii filmelor de actiune au in seara aceasta cateva pelicule interesante de vazut. Iata cateva recomandari din programul TV:

Filme de acţiune. Masca neagră 2: Oraşul măştilor. Pro Cinema. 22:15. Andy On continuă performanţele lui Jet Li din "Masca neagră", acceptînd să interpreteze rolul principal din "Masca neagră 2: Oraşul măştilor". Supereroul numit Masca neagră porneşte pe urmele specialiştilor în genetică ce l-ar putea ajuta să revină la o stare normală. Căci Masca neagră are puteri supraumane de luptă şi vindecare, însă şi-a pierdut capacitatea de a trăi emoţii. Cei care l-ar putea ajuta sînt ucişi unul după celălalt, pînă cînd Masca neagră apelează la dr. Marco Leung (Teresa Herrera), căreia trebuie să-i asigure protecţia faţă de cei care atentează la viaţa ei. În urma unor experimente, AND-ul unor luptători de top este combinat cu cel al unor animale, ceea ce-i face şi mai periculoşi. Masca Neagră încearcă să-i ajute şi pe aceştia, însă patronul războinicilor are planuri care-l vizează şi pe el. 

Filme de acţiune. Dă lovitura şi fugi. TCM. 0:00. Filmul este ecranizarea cărţii "The Getaway" de Jim Thompson. Doc McCoy este un fost puşcăriaş eliberat din închisoare la intervenţia unui politician texan corupt, la irezistibila propunere a soţiei, Carol, care îi oferă anticipat jumătate din banii dintr-un viitor jaf bancar, plus pe ea însăşi. 

Lovitura nu decurge chiar conform planului, căci pe urmele cuplului se află un killer plătit, Rudy, care face joc dublu în timp ce şi el e implicat într-o afacere separată, ţinând un ostatic. Remake-ul făcut în 1994, avându-i ca protagonişti pe Alec Baldwin şi Kim Basinger, nu se îndepărtează prea mult de la ideea originală.

Filme de acţiune. „Brutele”, pe Digi Film

Filme de acţiune. Efecte speciale. AMC. 23:50. Rollie Tyler, un maestru al efectelor vizuale e solicitat de o agenţie guvernamentală să simuleze asasinarea în public a unui martor - un gangster foarte cunoscut, pentru a-l proteja. Când cei de la agenţie îl înşală, Rollie nu scapă ocazia şi se foloseşte de efectele speciale pentru a-l prinde pe gangster şi pe agenţii corupţi.

Filme de acţiune. Brutele. Digi Film. 22:05. Protagoniştii sunt întreprinzătorii din Lagnuna Beach, Ben (Johnson), un budist pacifist şi împăciuitor, prietenul lui cel mai bun, Chon (Kitsch), fost soldat dn marina americană şi fost mercenar, care au afacere extrem de profitabilă - cultivă cea mai bună marijuana. Cei doi mai au ceva în comun: sunt îndrăgostiţi de frumoasa Ophelia (Lively). Trioul duce o viaţă idilică în orăşelul lor din sudul Californiei până în ziua când cartelul mexican Baja decide să intre în afacerea lor şi le impune să le devină parteneri.

Capul cartelului este Elena (Hayek), care conduce cu mână de fier, ajutată de fiorosul Lado (Del Toro). Dar ceea ce ea crede că ar trebui să fie o operaţiune simplă de preluare cu forţa a unei afaceri, se dovedeşte un război în toată regula. Căci cu toţii, inclusiv alunecosul agent DEA (Travolta), corupt şi laş, au subestimat puterea prieteniei care îi leagă pe cei trei.      

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite