Fermierii din Cipru, eclipsaţi de turcii din „Bahar“: ce audienţe a înregistrat debutul Ferma vedetelor şi cum s-au descurcat concurenţii în primul episod

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Debutul noului sezon „Ferma vedetelor“ a fost „umbrit“ de serialul turcesc „Bahar“, care a surclasat reality show-ul de la Pro TV în topul audienţelor, la nivel naţional şi urban. Totuşi, emisiunea de la Pro TV a avut un avans considerabil pe targetul comercial, înregistrând cifre duble faţă de următorul post clasat.

Prima ediţie a celui de al doilea sezon „Ferma vedetelor“ a fost urmărită de peste 1,8 milioane de telespectatori, la nivel naţional, pe întreg intervalul de difuzare (20.29-22:23). Cel mai urmărit minut al competiţiei, înregistrat la 20.51, a reunit peste 2,2 milioane de telespectatori. Însă, reality show-ul a fost depăşit de serialul difuzat de Kanal D, care a adunat în faţa micilor ecrane puţin peste două milioane de români, clasându-se pe primul loc. Podiumul a fost completat de postul Antena 1, care a avut un film cu Jackie Chan şi o audienţă de peste 1,1 milioane de telespectatori, potrivit site-ului Paginademedia.ro.

Clasamentul a rămas neschimbat şi în ceea ce priveşte mediul urban, serialul turcesc adjudecându-şi locul fruntaş, fiind urmărit de 980.000 de orăşeni. „Ferma vedetelor“ a fost şi de această dată pe locul secund, cu o medie de 940.000 de privitori, în timp ce Antena 1 a avut doar 400.000 de telespectatori.

În ceea ce priveşte targetul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, Pro TV a reuşit să se distanţeze considerabil, având o medie de 560.000 de telespectatori, o audienţă dublă faţă de Kanal D, potrivit Paginademedia.ro. 

Ferma vedetelor: „Controlul vamal“ şi prima misiune

Anda Ghiţă, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipoş, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate şi Octavian Strunilă vor avea parte de o viaţă lipsită de petreceri, haine de lux, piscină sau saloane de înfrumuseţare. Relaxarea a fost înlocuită, încă din prima zi, cu munca.

Ediţia de aseară a debutat cu verificarea bagajelor celor 12 concurenţi, lucru de care s-au ocupat Iulia Vântur şi nea Raţă. La „controlul vamal“ au fost găsite mai multe bunuri personale interzise, precum suplimente nutritive, borcane cu dulceaţă, cârnaţi de casă sau oglinzi pentru machiaj. Preţ de două minute, concurenţii au fost provocaţi să-şi mute toate lucrurile în „paporniţele“ cipriote primite în dar de la Iulia Vântur. 

   

image

Vedetele, prinse în fapt FOTO Pro TV 

Prima misiune a celor 12 vedete a fost găsirea fermei. Drumul printre livezile de portocali şi câmpurile de cactuşi i-a încântat pe concurenţi, deoarece au avut posibilitatea de a admira peisajul şi de a-şi face câteva provizii de portocale. 

Primii care au ajuns în fermă au fost Benny, Mircea N. Stoian, Ami, Maria Constantin, Octavian Strunilă şi Lili Sandu. Deşi privirea le-a fost răpită de peisajul splendid, în momentul în care au intrat în fermă au avut un şoc: totul era abandonat, prăfuit şi părăginit. Fără să stea prea mult pe gânduri, cei şase s-au apucat să aranjeze paturile, să şteargă praful şi să-şi pregătească un minim de confort pentru seara care se apropia.

image

Paul Ipate FOTO Pro TV

În momentul în care în fermă a ajuns şi echipa formată din Viorel Sipoş, Anda Ghiţă, Paul Ipate, Sorana Darclée, Marcel Toader şi Saveta Bogdan, lucrurile au început să se mişte cu un ritm mai alert: vasele au fost curăţate, au fost construite uşi pentru toaletă, iar masa din bucătărie a fost reparată. 

Ferma vedetelor: Vedetele româneşti, în straie cipriote

După ce s-au organizat, cei 12 fermieri au primit vizita unor oaspeţi de seamă: Iulia şi nea Raţă au venit să le prezinte concurenţilor regulamentul fermei, precum şi să le aducă câteva alimente care să-i ajute să treacă mai uşor peste prima săptămână. Pe lângă acest lucru, toţi au primit costume tradiţionale cipriote. 

image

Concurenţii au primit costume tradiţionale cipriote FOTO Pro TV 

Ferma vedetelor: Benny, fermierul săptămânii

Tot aseară, Benny a fost ales fermierul săptămânii de către colegii săi. Acesta a avut voie să umple un coş cu tot felul de produse alimentare pentru prima masă din fermă. Încă din primele clipe în care cele 12 vedete au ajuns în fermă, a apărut primul conflict: Anda Ghiţă şi Mircea N. Stoian s-au ciondănit din cauza autorităţii pe care acesta a încercat să şi-o impună. 

În ediţia din această seară veţi putea afla cum au trecut concurenţii de prima noapte şi cum îşi vor repartiza sarcinile. Totodată, telespectatorii vor vedea şi cum se descurcă Benny în postura de fermier al săptămânii. Ei vor trebui să îşi organizeze alimentele şi să decidă cine vor fi cei doi servitori ai săptămânii. 

image

Benny Adegbuyi a fost desemnat Fermierul săptămânii FOTO Pro TV

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite