Ferma Vedetelor revine la Pro TV: unde va fi filmat noul sezon şi cine sunt potenţialii concurenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al doilea sezon al reality show-ului „Ferma vedetelor“, care va debuta în curând la Pro TV, va fi filmat într-o fermă abandonată din Cipru.

Dacă anul trecut ferma şi-a întâmpinat concurenţii cu un frig năprasnic, în mijlocul pădurii, fiind izolaţi şi fără nicio urmă de civilizaţie în jur, anul acesta Iulia Vântur şi nea Raţă le pregătesc o mare surpriză: „Ferma vedetelor“ se mută în Cipru. De această dată şi mai departe de civilizaţie, într-o fermă cipriotă abandonată, fără curent electric, telefoane mobile, internet, fără contact cu familia sau prietenii, cei 12 concurenţi vor trebui să convieţuiască şi să se descurce într-un mediu cu totul nou.

În ceea ce priveşte numele vedetelor, reprezentanţii Pro TV nu au oferit deocamdată detalii, însă „Click!“ notează că printre acestea se află solista de muzică populară Saveta Bogdan (69 de ani), solistele de muzică pop Sorana (32 de ani), ex-A.S.I.A., şi Ami (26 de ani), Anda Ghiţă (46 de ani), fostă participantă la „MasterChef“ şi soacra lui Pitbull – Ionuţ Atodiresei, cântăreaţa Maria Constantin (27 de ani), alături de soţul ei, afaceristul Marcel Toader (51 de ani), luptătorul K1 Benny Adegbuyi (30 de ani), vedeta de televiziune Mircea N. Stoian (48 de ani) şi actorii Octavian Strunilă (34 de ani) şi Paul Ipate (30 de ani). De asemenea, tabloidul mai notează că fiecare concurent va primi 1.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în concurs.

„Noua locaţie a fost o mare surpriză şi pentru mine! Abia aştept să ajungem în Cipru, să vedem ferma şi să ne punem pe treabă. Sunt foarte curioasă să văd reacţiile concurenţilor când vor păşi prima dată în fermă. Sunt sigură că se aşteaptă să fie mai uşor ca anul trecut având în vedere că am eliminat frigul din ecuaţie, însă sunt convinsă că nu va fi deloc mai uşor, ci mai greu. Sunt alte obiceiuri acolo de care vor trebui să ţină cont, dar sunt convinsă că românii noştri vor face faţă cu brio“, a declarat Iulia Vântur, gazda emisiunii. 

image

Nea Raţă (foto) este pregătit si el pentru noua provocare, iar umorul caracteristic nu va lipsi nici din acest sezon: „Mă bucur pentru concurenţi că nu vor mai sta în frig, şi aşa nu prea se descurcau ei să întreţină focul, dar nu asta era cea mai mare problemă a lor, ci sarcinile pe care se tocmeau. Fermierul e fermier oriunde s-ar duce, şi de data asta sunt hotărât să îi transform din vedete în adevăraţi fermieri, să prindă ceva şi să ştie şi ei să bată un cui, să mulgă o capră, sau cine ştie ce animale mai avem pe acolo.“ 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite