Ferma vedetelor: Noi dispute, după ce un concurent a fost acuzat că fură mâncare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micul dejun din ferma cipriotă a stârnit noi controverse printre cei opt concurenţi, acuzându-se reciproc că nu vor să împartă alimentele în mod egal, astfel încât toţi să se poată bucura de o masă corespunzătoare.

Ediţia de aseară a reality show-ului „Ferma vedetelor“ a debutat cu o nouă serie de discuţii în contradictoriu: Marcel Toader a acuzat-o pe Lili Sandu de faptul că aceasta a sustras câteva portocale aduse de Nea Raţă, fără a aştepta distribuirea acestora în mod egal între fermieri. Spiritele s-au inflamat rapid, acuzele făcând trimitere şi la faptul că Lili a împărţit lintea într-un mod inegal. Lucrurile s-au mai calmat în momentul în care Iulia a venit să le citească concurenţilor scrisoarea lăsată de Benny în care se afla numele noului fermier şef al săptămânii. 

Ferma Vedetelor: Concurenţii, în faţa unei decizii grele 

Nominalizarea fermierului şef în persoana lui Paul Ipate a fost primită cu bucurie, majoritatea considerând că alegerea sa este cea mai potrivită. Imediat după, Iulia Vântur le-a dat şi prima provocare: concurenţii trebuie să nominalizeze un fermier care să părăsească ferma, pentru a fi ucenicul lui Nea Raţă. Concurenţii vor avea de luat o decizie unanimă, cu multă responsabilitate, deoarece pentru cel ales există posibilitatea de a nu se mai reîntoarce în „Ferma vedetelor“.

image

Paul Ipate, în postura de Fermier al săptămânii i-a mulţumit pe toţi concurenţii FOTO Pro TV

Ferma Vedetelor: Lili Sandu şi Mircea N. Stoian, servitorii săptămânii

Paul şi-a preluat îndată atribuţiile, având obligaţia de a nominaliza cei doi servitori ai săptămânii: Mircea N. Stoian şi Lili Sandu. Pe lângă acest lucru, acesta a repartizat celor şapte fermieri îndatoririle: Sorana se va ocupa de grădină, Marcel Toader se va ocupa de animale, sarcina gătitului va fi în responsabilitatea Mariei şi a lui AMI, Lili şi Octavian Strunilă vor lăcui podeaua din dormitor, iar Mircea va face curat în fermă. 

image

Lili Sandu şi Mircea N. Stoian au fost aleşi servitorii săptămânii FOTO Pro TV

Ferma Vedetelor: Nea Raţă vrea bucătărie de vară

Tot în ediţia de aseară, Nea Raţă i-a vizitat pe fermieri, venind cu un plan pentru o nouă anexă: o bucătărie de vară. Construcţia va trebui realizată pe parcursul unei singure săptămâni. Pe lângă acest lucru, Nea Raţă a plecat împreună cu Paul şi Octavian în căutarea caprei pierdute în urmă cu câteva zile. Deşi supărat pe concurenţi pentru că eforturile lor pentru reconstrucţia fermei nu sunt la înălţimea aşteptărilor, Nea Raţă s-a îndurat şi le-a adus acestora câteva bunuri necesare: perii, găleţi, chibrituri, sare şi mâncare pentru animale. 

image

Nea Raţă este supărat pe concurenţi FOTO Pro TV 

Voia bună n-a lipsit în ediţia de aseară. În timp ce Paul Ipate se spăla, Octavian Strunilă a încercat să-i facă o farsă şi să-i toarne o găleată cu apă rece pe cap. Cum roata se întoarce de fiecare dată, Octavian a fost cel udat în cele din urmă. Cei doi au continuat să se ţină de şotii, udând pijamalele Soranei cu apă rece. 

image

Actorii Paul Ipate şi Octavian Strunilă au fost puşi pe şotii FOTO Pro TV 

Ferma Vedetelor: Mircea şi Maria, escapadă la o fermă de măgari

În aceeaşi ediţie, Nea Raţă a venit cu încă o surpriză pentru cei opt concurenţi rămaşi în competiţia pentru titlul de „Fermierul anului“: o mică escapadă în afara fermei, pentru doi dintre aceştia. Cei opt au fost nevoiţi să caute mai multe indicii, ascunse cu iscusinţă în livada de măslini, norocoşii care au câştigat concursul fiind Maria Constantin şi Marcel Toader, cei doi evadând pentru prima oară din ferma cipriotă. Însoţiţi de Nea Raţă, aceştia au poposit la o fermă de măgari, fiind provocaţi să cureţe grajdul simpaticelor animale, dar şi să le mulgă. Drept recompensă pentru munca depusă, cei doi au primit lapte de măgăriţă, dar şi promisiunea că Nea Raţă le va aduce în grijă încă un animal. 

image

Maria Constantin şi Marcel Toader au fost recompensaţi pentru munca depusă FOTO Pro TV

Ferma Vedetelor: Lili Sandu intră la duel

La finalul zilei, Iulia Vântur i-a vizitat pe fermieri pentru a afla decizia fermierului şef, Paul Ipate, privind nominalizarea primul duelist al săptămânii. Spre surprinderea majorităţii, Paul nu l-a nominalizat pe Mircea N. Stoian, ci pe Lili Sandu. Fără mari emoţii, aceasta a primit vestea cu zâmbetul pe buze promiţând că alegerea celui de-al doilea duelist va fi una savuroasă.   

Ediţia de aseară a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, fiind urmărită de peste 1,8 milioane de telespectatori la nivel naţional, pe întreg intervalul de difuzare (20.30 – 22.30). În ediţia din această seară, telespectatorii vor afla cine este adversarul lui Lili de la duelul săptămânii, dar şi cine este fermierul votat de concurenţi pentru a părăsi ferma, existând posibilitatea ca acesta să se întoarcă sau să părăsească ferma definitiv.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite