„Ferma Vedetelor“: cum se distrează concurenţii după şase săptămâni la ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concurenţii rămaşi în competiţia „Ferma Vedetelor“, de la Pro TV, au ales să se relaxeze prin muzică FOTO Pro TV
Concurenţii rămaşi în competiţia „Ferma Vedetelor“, de la Pro TV, au ales să se relaxeze prin muzică FOTO Pro TV

„Ferma Vedetelor“. După şase săptămâni de la intrarea în „Ferma Vedetelor“, cei şapte concurenţi (din cei 12) rămaşi în competiţie simt nevoia să se relaxeze şi să se rupă puţin de rutina zilnică. „Ferma vedetelor“ va fi difuzată în această seară, de la ora 20.30, la Pro TV.

„Ferma Vedetelor“: relaxare prin muzică

După şase săptămâni pline de muncă, concurenţii de la „Ferma vedetelor“ simt nevoia de a se rupe de rutina zilnică, ce include:  hrănirea animalelor, focul, căratul apei, construcţii necesare pentru animale, plantarea răsadurilor sau gătitul, activităţi care le ocupă toată ziua. 

Astfel, participanţii au ales să se relaxeze prin muzică, dar fermierii au găsit şi alte soluţii creative de a evada din cotidian.

„Ferma Vedetelor“: concurenţii şi-au construit „Ferma Gym“


Concurenţii de la „Ferma vedetelor“ îşi păstrează tonusul şi buna dispoziţie practicând yoga FOTO Pro TV

Ferma Vedetelor - Yoga FOTO Pro TV

Fermierii de la „Ferma vedetelor“ au profitat din plin de copacii din pădure în care şi-au instalat o bară de tracţiuni. Aceştia au construit un leagăn dintr-o scândură şi sfoară, pe care le-au montat în copacul din faţa casei şi fac yoga în pădure. Toate aceste activităţi contribuie la păstrarea unui tonus bun şi a bunei dispoziţii. 

Bara de tracţiuni montată de fermieri în pădure FOTO Pro TV

Ferma Vedetelor 3 FOTO PRO TV

„Ferma Vedetelor“: fermierii se revăd cu foştii concurenţi şi vor filma primul videoclip

În episodul din această seară, difuzat pe Pro TV, de la ora 20.30, fermierii au parte de o mare surpriză şi au şansa să se revadă cu foştii concurenţii, alături de care au pornit la drum în acest concurs. Ei vor profita de ocazie şi vor filma primul videoclip la „Ferma vedetelor“.

Tot în această seară, telespectatorii vor afla cine va fi fermierul săptămânii nominalizat, de această dată, de concurenţii de la „Ferma vedetelor“.

Concurenţii se relaxează la „Ferma vedetelor“ FOTO Pro TV

Ferma Vedetelor 3 FOTO PRO TV
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite