„Ferma Vedetelor“: duelul dintre Ionuţ şi Augustin, decis de talismanele salvatoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionut Iftimoaie şi Augustin Viziru, la „Ferma Vedetelor” FOTO Pro TV
Ionut Iftimoaie şi Augustin Viziru, la „Ferma Vedetelor” FOTO Pro TV

Chiar dacă Ionuţ Iftimoaie a câştigat duelul cu Augustin Viziru de la „Ferma Vedetelor“, cel din urmă nu a părăsit show-ul de la Pro TV, fiind salvat de talismanul oferit de Nea Raţă în timpul săptămânii. Pe de altă parte, alimentele fermierilor au fost prădate de un autor necunoscut, iar fermierul săptămânii va fi ales de vedetele rămase în competiţie.

După o săptămână grea, încărcată de tensiuni, jocuri de strategie, discuţii şi planuri, duelul de sâmbătă le-a adus fermierilor o mare surpriză: atât Ionuţ Iftimoaie, cât şi Augustin Viziru rămân în continuare în „Ferma Vedetelor“. Talismanele câştigate la una dintre probele date de nea Raţă pentru momentul de libertate le-a oferit tuturor imunitate.

Viaţa la ţară e grea, dar viaţa la fermă, izolaţi în pădure, este şi plină de neprevăzut, iar concurenţii de la „Ferma Vedetelor” au observat că le lipsesc din găini. Vinovaţii, aşa cum povesteşte Cristina, au fost doi oameni. Vulpea, aşa cum au spus fermierii, a reuşit să le fure trei găini.

Dan şi Vica s-au întors din libertate încărcaţi de daruri: un cocoş, o gâscă şi trei iepuri pentru ferma lor. Pe drumul spre „Ferma Vedetelor“, amândoi au avut parte de surprize calde pe haine, de la animale. Concluzia lui Dan despre această experienţă a fost: „Am avut o zi extraordinară! Efectiv ne-am destrăbălat“.

ferma vedetelor
ferma vedetelor

Darurile cu care au revenit fermierii FOTO Pro TV

„Ferma Vedetelor“, prădată de alimente

Concurenţii rămaşi în concursul „Ferma Vedetelor” au făcut focul în curte, iar când au revenit Vica şi Dan au pus pe masă prada furată cu colegii lor. Astfel, ei s-au ospătat după o lungă perioadă de timp cu: cârnaţi, carne, apă minerală, muştar, tiramisu şi multe alte bunătăţi. „Tot ce mâncam băgam în buzunar“, le-a mărturist Vica.

Cei doi duelişti de la „Ferma Vedetelor” şi-au luat rămas bun de la ceilalţi fermieri şi s-au retras către camerele dueliştilor din pădure. La vizita Iuliei Vântur, Augustin i-a mărturisit: „Eu sunt foarte mulţumit de mine, că am reuşit să trec de pragul ăla psihologic şi să rezist atâta timp aici, fără să zic «Băi, ştiţi ceva? Eu îmi iau bagajele şi plec» N-am renunţat şi nu o să renunţ niciodată“. Referitor la duelul cu Ionuţ, el a spus: „Mizez pe duelul ăsta, nu fizic, ci mental“.

Pe de altă parte, Ionuţ i-a spus Iuliei: „În cazul în care lucrurile se vor aşeza pozitiv pentru mine, eu săptămâna viitoare, în loc să trimit o fată la duel, poate voi trimite tot un băiat“. Iulia i-a oferit şansa să îşi contacteze familia, însă el a refuzat motivând: „Contactul cu familia îl am tot timpul, e în sufletul meu. Am făcut deja un lucru pe care am zis că n-am să-l fac şi anume am pus poza lor pe perete. Nu merge“.

În dimineaţa duelului, fermierii şi-au dat seama că le mai lipsesc alimente din cutia de afară pe care o numesc frigider, cum ar fi: carnea în untură sau borcanul cu smântână. Acesta a fost al doilea semnal de alarmă că ceva nu este în regulă.

„Ferma Vedetelor“: Augustin Viziru a rămas în show, deşi a fost învins de Ionuţ Iftimoaie

La „Ferma Vedetelor”, duelul celor doi campioni a început cu prima proba, „Soarbe zeama“, la care au trebuit să mute zeamă de varză dintr-un borcan în altul, cu ajutorul unui burduf. Cel care a reuşit să mute zeama în cele cinci minute puse la dispoziţie şi a reuşit să câştige proba a fost Ionuţ.

Augustin şi Ionuţ au sorbit zeamă FOTO Pro TV

image

Cu cea de-a doua probă de la „Ferma Vedetelor”, „Ruleta rusească“, Ionuţ era obişnuit de săptămâna trecută, când a imitat-o pe Corina la duel. Ei au avut la dispoziţie 16 ouă, 11 fierte şi 5 crude, aşezate pe o ruletă, pe care au învârtit-o pe rând, şi fiecare a trebuit să le spargă în cap pentru a vedea dacă sunt crude sau fierte. Cel care a găsit trei ouă fierte şi a câştigat proba, implicit şi duelul, a fost Ionuţ.

Ionuţ Iftimoaie, bucurându-se pentru victorie FOTO Pro TV

ionut iftimoaie foto pro tv

Fermierii s-au luat în braţe cu toţii, s-au pupat, iar Augustin i-a spus lui Ionuţ să aibă grijă de Doiniţa. „Ioane, ţi-o las cu limbă de moarte, să ai grijă de ea“. El i-a înapoiat Doiniţei inelul de logodnă, iar Iulia le-a oferit un dar de nuntă. „Aţi primit nişte insigne în această săptămână. Noi le-am numit talismane salvatoare. Asta înseamnă că duelistul care a pierdut acest duel va rămâne în fermă“.

La auzul acestor cuvinte, fermierii au început să strige de bucurie, Ionuţ l-a luat pe sus pe Augustin şi a sărit cu el, iar Doiniţa nu s-a putut opri din sărit. Astfel, toate strategiile lor de la „Ferma Vedetelor”, din această săptămână, au fost în zadar şi nu au făcut altceva decât să arate adevăratele caractere. O altă veste i-a luat prin surprindere şi anume că săptămâna viitoare ei vor fi cei care vor decide cine va fi fermierul săptămânii, dintre Ionuţ şi Augustin. „Ne întoarcem mai periculoşi decât am plecat“, a spus Ionuţ.

Fermierii au aplaudat la finalul duelului FOTO Pro TV

ionut iftimoaie augustin viziru ferma vedetelor pro tv

Noul aranjament a atras cu sine alte jocuri de culise la „Ferma Vedetelor”. Cristina, Vica, Dima şi Dan i-au întrebat atât pe Ionuţ, cât şi pe Augustin, dacă vor să fie fermierul săptămânii, însă ambii au răspuns negativ, pentru a-i induce în eroare.

În episodul de luni al show-ului „Ferma Vedetelor”, concurenţii primesc o vizită surpriză, iar exerciţiul cu producerea emisiunii Ferma Gossip se dovedeşte a fi foarte util, deoarece concurenţii vor înregistra primul videoclip la „Ferma Vedetelor“. Tot luni, de la 20:30, la Pro TV, telespectatorii vor afla cine va fi fermierul săptămânii nominalizat, de această dată, de concurenţii de la „Ferma Vedetelor“.

„Ferma Vedetelor“ a atras peste un milion de telespectatori

„Ferma Vedetelor“ a fost urmărită, în intervalul de difuzare 22:47 - 00:33, de aproximativ 1,2 milioane de români, iar în minutul de aur, de la 22:59, peste 1,4 milioane de persoane priveau peripeţiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, Pro TV a condus topul audienţelor cu 7,4 puncte de rating şi 22,2% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a obţinut 5,0 puncte de rating şi 15,1% share.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite