„Ferma vedetelor“. Ce părere a avut Nea Raţă despre fermieri: „Vica ştie cum să mulgă vaca“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Ferma vedetelor“. Cu doar o săptămână înainte de marea finală, de pe 30 mai, ironiile devin din ce în ce mai acide, însă simţul umorului compensează şi creează o atmosferă relaxată la fermă. Atât de relaxată încât concurenţii, la îndemnul lui Nea Raţă, i-au mărturisit acestuia ce cred despre el, cu bune şi cu rele. La rândul său, Nea Raţă şi-a exprimat şi el părerea despre fermieri.

„Ferma vedetelor“: Nea Raţă, nici cel mai iubit, nici cel mai urât

Nea Raţă le-a înapoiat concurenţilor tacâmurile luate de Iulia Vântur şi a stat de vorbă cu ei. Curios, acesta i-a întrebat ce impresie le-a lăsat: „Noi te iubim, nea Raţă“, „Bucurie mare că te-am cunoscut“, „Mie nu îmi place de tine, din trei luni ai stat doar patru zile cu noi aici în fermă şi în alea patru zile ai făcut cât trebuia să facem noi în două săptămâni“, „Eşti cel mai simpatic exploatator“, „Una peste alta eşti un om bun, un suflet bun“, „Îmi place de tine, eşti un bărbat adevărat“ – acestea au fost doar câteva dintre gândurile fermierilor pentru nea Raţă.

După ce fiecare şi-a spus părerea, a venit şi rândul lui pentru a le spune ce impresii i-au lăsat: „Cristina e o fată muncitoare, e OK, o strică gura câteodată“, „George, nu mă aşteptam să te integrezi aşa de repede cu băieţii ăştia“, „Ionuţ nu mi-a plăcut deloc că toată ziua bate cuie“, „Greieraş, nu mă aşteptam să rezişti“, „Augustin, chiar sunt mândru de tine că ai ajuns până în perioada asta“, „Vica ştie, ştie şi cum să mulgă vaca“. Acestea au fost remarcile făcute de Nea Raţă în privinţa concurenţilor de la fermă.

„Ferma vedetelor“: Iubitul Cristinei Cioran a ajuns la fermă

Jocul zilei i-a provocat pe fermieri să îşi predea ştafeta pentru diverse provocări: să sară ca broasca, să meargă în paşi de dans la sapă, să taie o cracă, să rânească la porci sau să dea o tură de fermă cu simpaticul berbec Alecu. La fiecare linie de sosire îi aşteptau ingrediente pentru mâncare, iar surpriza finală a fost iubitul Cristinei, care îi aştepta pe plută, în mijlocul lacului: „Ce faci honey? Ce drăguţ eşti“, i-a spus ea printre sărutări. Cei doi au petrecut câteva clipe de intimitate, apoi au intrat în bucătărie, unde iubitul Cristinei a început să umple masa de cadouri de contrabandă, ascunse în haină: mezeluri, cafea, ciocolată şi altele.

„Ferma vedetelor“: fermierii, pedepsiţi din nou de Iulia Vântur

Iulia Vântur i-a prins, din nou, pe fermieri la masă împărţind prada. „E aşa de frumos afară, haideţi toţi afară“, le-a spus Iulia. Fermierii, însă, nu s-au lăsat păcăliţi şi-au dat seama că li se pregăteşte o pedeapsă şi au încercat să ia cât mai multe lucruri din bucătărie. Iulia s-a supărat foarte tare pentru nerespectarea regulilor: „Traian a venit aici şi a venit plin cu de toate“. Drept pedeapsă, ea l-a invitat pe Traian să părăsească ferma, bucătăria a fost închisă, iar Cristina a pierdut şansa de a alege probele pentru duel.

Puşi pe şotii, ca întotdeauna, concurenţii au găsit metode de eschivare de la pedeapsă: ei au pescuit pe geamul bucătăriei coşul surpriză, brânza, tacâmurile, ouă şi ulei.

Iulia Vântur, alături de fermieri FOTO Pro TV

image

„Ferma vedetelor“: Cristina şi Vica la duel

Cel mai aşteptat duel de până acum va avea loc în ediţia de sâmbătă între două femei puternice şi, totodată, cele mai bune prietene: Vica şi Cristina. Cu ce probe se vor confrunta, cum se vor descurca ele în ring, dar şi cine va fi cea care părăseşte competiţia, înainte de mare finală live, de pe 30 mai, telespectatorii vor afla sâmbătă, 23 mai, de la ora 22.30.

Vicha Blochina şi Cristina Cioran devin din prietene rivale FOTO Pro TV

image

„Ferma vedetelor“ se menţine în topul audienţelor

„Ferma Vedetelor“ a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, fiind urmărită în intervalul de difuzare, între 20.30 – 21.28, de peste 1.4 milioane de români la nivel naţional. În minutul de aur, de la 21.26, peste 2 milioane de persoane priveau peripeţiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienţă cu 9,5 puncte de rating şi a înregistrat o cotă de piaţă record de la începutul sezonului – 29,3% .

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite