„Ferma vedetelor“: ce ar face concurenţii cu marele premiu

0
0
Augustin Viziru, Nea Raţă şi Ionuţ Iftimoaie, înaintea unui nou concurs FOTO Pro TV
Augustin Viziru, Nea Raţă şi Ionuţ Iftimoaie, înaintea unui nou concurs FOTO Pro TV

„Ferma vedetelor“. Presiunea puţinului timp rămas de petrecut la fermă începe să se simtă din ce în ce mai tare. Discuţiile despre cum s-a ajuns până aici, parcursul fermierilor, dar şi ce urmează să se întâmple de acum înainte iau amploare, iar strategiile încep să prindă contur. Augustin Viziru, fermierul săptămânii, a decis să îi pună pe Ionuţ Iftimoaie şi pe Vica Blochina servitorii săptămânii, pentru a se ţine de promisiunile făcute.

„Ferma vedetelor“: Concurenţii s-au tocmit până la ultimul argint pentru hrană

Vizita negustorului Vasile nu a fost întâmpinată cu prietenie. Concurenţii l-au luat la rost pentru că i-a lăsat fără hrană şi au început să îi planifice „moartea“, în glumă. Ei s-au tocmit până la ultimul argint pentru produsele de care aveau nevoie şi au plusat cu brânză pentru a acoperi diferenţa de bani. După ce au finalizat târguiala, Vasile le-a promis o surpriză în schimbul a încă zece arginţi, care încă nu există, dar se bazează pe încredere.

Nea Raţă a fost şi el luat la rost de către fermieri, pentru că nu mai au mâncare şi nici bani. „Mai am şase găuri la curea şi el vrea să îi ridic garduri“, a spus Dan Helciug.

Concurenţii au negociat cu negustorul Vasile până la ultimul argint FOTO Pro TV

Ferma Vedetelor FOTO PROTV

„Ferma vedetelor“: soţia lui Ionuţ Iftimoaie, pentru a doua oară la fermă

Surpriza „cumpărată“ de la negustorul Vasile în schimbul a zece arginţi a fost adusă în fermă de Nea Raţă, iar lui Ionuţ i s-a luminat privirea când a zărit-o pe soţia sa de la depărtare.

„E a doua oară când te văd astăzi! Toată noaptea am avut noi doi treabă“, i-a spus Ionuţ soţiei sale, în timp ce o privea cu drag. Surpriza a fost şi mai mare pentru el, deoarece soţia sa este însărcinată şi a văzut cât de mult a evoluat sarcina de la ultima ei vizită în fermă. Prezenţa ei i-a bucurat pe toţi, iar faptul că este însărcinată a adus emoţie în sufletele lor. „Mie mi-a plăcut foarte mult surpriza şi, bineînţeles, când vine orice membru al familiei e emoţionant“, a spus Vica, iar Cristina a completat: „Ionuţ ne-a povestit atât de multe despre ea încât mi-am dorit foarte, foarte tare să o cunosc. A fost o plăcere.“

Ionuţ Iftimoaie, alături de soţia sa, Maria FOTO Pro TV

Ionut Iftimoaie si sotia FOTO Pro TV

„Ferma vedetelor“: Ionuţ a mutat 20 de găleţi de gunoi pentru 30 de minute de intimitate cu soţia sa

Nea Raţă a propus un nou concurs care să îi ofere şansa lui Ionuţ să petreacă 30 de minute de intimitate cu soţia. Augustin l-a desemnat pe Dan să îi fie adversar, iar cei doi au trebuit să care fiecare câte 20 de găleţi de gunoi de la grajd şi să le ducă în grădină.

Când Ionuţ a rămas singur cu soţia sa, Maria, ea i-a spus: „Ştii ce e cel mai important lucru acum, văzând la televizor? Am observat că cel care are o atitudine pozitivă, care nu bârfeşte, care nu face lucrurile pe dos şi îşi vede de treabă, ăla are premiul cel mare.“ El a simţit nevoia să îi povestească Mariei tot ce are pe suflet, pentru a primi de la ea sprijin moral şi forţă în continuare.

„Ferma vedetelor“: Clepsidra şi pedepsele

Iulia Vântur a venit din nou cu clepsidra, semn pentru concurenţi că urmează o nouă pedeapsă, deoarece au împărţit bunătăţile din coşul câştigat de Ionuţ. „Ca să se întâmple surpriza, să se manifeste, va trebui să îmi aduceţi, într-un minut, toate tacâmurile, aici, pe masă“, i-a anunţat Vântur. Drept pedeapsă, ea a luat toate tacâmurile când a plecat şi le-a spus că, timp de 24 de ore, nu au voie să mai gătească în bucătărie.

„Ferma vedetelor“: ce vor face concurenţii cu marele premiu

Iulia i-a îndemnat pe concurenţi să dezvăluie ce ar face cu marele premiu. Astfel, Ionuţ a spus că ar da o parte celui care iese pe locul doi. George vrea să doneze o parte din bani în scopuri nobile şi să investească în terenul de la ţară pe care îl are. Augustin îşi doreşte să deschidă o şcoală de biliard. Dan face totul pentru familie, Cristina ar vrea să călătorească cu familia, iar Vica o să investească în educaţia copilului.

În ediţia din această seară, difuzată de la ora 20.30, la Pro TV, Augustin negociază orice activitate pentru binele colegilor şi va decide pe cine trimite în ultimul duel de la „Ferma Vedetelor“, înainte de marea finală, care va fi difuzată în direct, pe 30 mai. Lui George îi vine rândul să aibă parte de o vizită surpriză. Telespectatorii vor descoperi şi ce subiect o face pe Vica să plângă.

Iulia Vântur, gazda show-ului, a intrebat concurenţii rămaş în competiţie ce ar face cu marele premiu dacă l-ar câştiga FOTO Pro TV

Ferma Vedetelor 1 FOTO PROTV

„Ferma vedetelor“ rămâne lider de audienţă pe toate segmentele de public

„Ferma vedetelor“ a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, fiind urmărită în intervalul de difuzare, între 20.30 – 22.25, de aproximativ 1,4 milioane de români la nivel naţional. În minutul de aur, de la 21.43, aproximativ 1,9 milioane de persoane priveau peripeţiile fermierilor. 

TV


Ultimele știri
Cele mai citite