Ferma vedetelor: Al treilea concurent a părăsit competiţia - „Am ales-o doar pentru deliciul publicului. Nu mi-e frică de niciuna dintre celelalte fete“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un al treilea concurent a părăsit „Ferma vedetelor“ în ediţia de aseară a reality show-ului de la Pro TV, însă eliminarea nu a fost o surpriză pentru nimeni.

Interpreta de muzică populară Saveta Bogdan este cel de-al treilea concurent care părăseşte ferma cipriotă, după un duel cu Maria Constantin. 

Ferma vedetelor: Carnavalul primăverii, o tradiţie de sute de ani în Cipru

Ieri, „Ferma vedetelor“ a debutat cu Mircea N. Stoian în prim plan, care s-a conformat sarcinii dată de Nea Raţă şi a împrăştiat praful de protecţie împotriva şerpilor. Mai mult decât atât, Mircea le-a dat o veste mai puţin bună fermierilor: puricii au invadat ferma. La polul opus, Octavian Strunilă a început dimineaţa în tihnă, cu 40 de minute de lenevit sub soarele blând al Ciprului. Tot cu relaxare a început şi Marcel Toader, care a început să personalizeze cănile de apă cu numele concurenţilor. 

Nea Raţă a venit cu o surpriză pentru cei zece concurenţi: carnavalul primăverii. Cum în Cipru carnavalul primăverii este o tradiţie de sute de ani, concurenţii români s-au conformat şi au respectat acest obicei. Imediat cum a ajuns, Nea Raţă a primit şi o veste mai puţin bună: concurenţii au pierdut din nou măgarul. Totuşi, bunătatea caracteristică l-a făcut să treacă şi de această dată peste incident, aducându-le concurenţilor nouă găini şi un cocoş. Fiecare a avut dreptul să-şi aleagă un animăluţ pe care să-l îngrijească şi căruia să-i dea un nume. Evident, cocoşul a fost ales de masculul alfa al fermei, Marcel Toader. 

image

Totodată, Nea Raţă le-a dat sarcina concurenţilor să amenajeze ferma pentru carnaval şi să pregătească bucate alese pentru invitaţi. Totuşi, nu a lipsit o interdicţie: fermierii nu au avut voie să guste deloc din bucatele pe care le-au preparat pentru meseni. Grea provocare, având în vedere că meniul zilei a fost compus din sheftalia, cotlete, sarmale şi bourekia, adevărate delicii culinare cipriote.

image

Ferma vedetelor: Niciun carnaval fără conflicte şi niciun conflict fără Mircea N. Stoian

Conflictele n-au lispit nici de această dată. Când Mircea N. Stoian, fermierul şef, a început redistribuirea sarcinilor pentru amenajarea de sărbătoare a fermei, concurenţii au început să se certe cu acesta din cauza atitudinii. Lili Sandu s-a pierdut cu firea în momentul în care Mircea i-a spus că trebuie să respecte vesta albastră, simbol al fermierului şef: „Vreau să ne respectăm şi să nu crezi că suntem inferiori. Vesta aia pentru mine nu înseamnă că trebuie să-ţi acord respect, te respect pe tine ca om.“

image

Ferma vedetelor: De ce a ales Maria să se dueleze cu Saveta Bogdan

Înainte de marea petrecere, Iulia Vântur i-a vizitat pe fermieri şi le-a împărţit costume şi măşti pentru carnaval. Pe lângă asta, Maria Constantin a primit sarcina de a numi cel de-al doilea duelist al săptămânii. Alegerea ei a fost Saveta Bogdan, motivând că a făcut acest lucru „doar pentru deliciul publicului. Nu mi-e frică de niciuna dintre celelalte fete din competiţie.“ Saveta Bogdan a primit vestea fără prea mari emoţii, declarând că este pregătită pentru duel.

image

La scurt timp de la plecarea Iuliei din fermă, şi-a făcut apariţia Nea Raţă, însoţit de invitaţii săi, reprezentanţi ai comunităţii de români din Cipru. Cei zece fermieri români le-au pus masa, au început să cânte şi să danseze împreună cu oaspeţii, respectând tradiţiile cipriote. Se pare că s-au descurcat de minune, bucuria fiind mare de partea ambelor părţi, vedetele fiind extrem de fericite că au putut să mănânce adevărate delicatese după câteva săptămâni bune, iar invitaţii simţindu-se extrem de bine în compania celor zece fermieri. Petrecerea a continuat doar pentru opt dintre concurenţi, cele două dueliste fiind nevoite să se retragă în căsuţa dueliştilor chiar în toiul petrecerii. 

image

După o noapte petrecută în căsuţa dueliştilor, departe de ceilalţi fermieri, Maria şi Saveta au păşit în ringul duelului pe melodiile create de ceilalţi opt concurenţi. Duelul a debutat cu o probă de cultură generală, care a cuprins întrebări din cartea fermei. Maria Constantin a fost prima care a răspuns corect la cinci întrebări, câştigând proba fără prea mari emoţii. 

image

La cea de-a doua probă, Maria şi Saveta au fost provocate să transfere mandarine într-un coş, cu ajutorul unei catapulte, câştigătoare fiind cea care aduna cele mai multe mandarine în cinci minute. Saveta Bogdan a reuşit să marcheze 6 puncte, iar Maria Constantin 16, cea din urmă câştigând şi cea de-a doua probă şi, implicit, duelul.

image

Săptămâna viitoare, telespectatorii vor putea afla cine este noul fermier şef nominalizat de cea de-a treia vedetă eliminată. Pe lângă acest lucru, fermierii români vor avea parte de noi sarcini din partea Iuliei şi a lui Nea Raţă, dar şi de vizita unui invitat surpriză, trubadurul primului sezon „Ferma vedetelor“, Dan Helciug.

Ediţia de aseară a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, fiind urmărită de peste 1,8 milioane de telespectatori, la nivel naţional, pe întreg intervalul de difuzare (20.31 – 22.25). 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite