Ferma vedetelor: Mircea N. Stoian a preluat conducerea, spre surprinderea concurenţilor. Cine a intrat la duel FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea N. Stoian a fost desemnat noul fermier şef al „Fermei vedetelor“, spre surprinderea tuturor, iar conflictele nu au întârziat să apară.

În ediţia de aseară, printre problemele cu care s-au confruntat vedetele rămase în competiţie s-au numărat lipsa alimentelor şi nominalizarea surprinzătoare a noului fermier şef, în persoana lui Mircea N. Stoian. Desemnarea acestuia de către Viorel Sipoş i-a luat prin surprindere, concurenţii mizând că noul fermier şef va fi Ami. Aşadar, numirea lui Mircea nu a fost văzută cu ochi buni, toţi fiind convinşi că acesta se va răzbuna pe cei cu care s-a certat pe parcursul competiţiei.

Ferma vedetelor: Soţii, servitorii săptămânii

Uimire a stârnit şi nominalizarea noilor servitori. Mircea a încercat să se consulte cu restul concurenţilor pentru o alegere echidistantă a celor doi, însă fără prea mult succes, aceştia ferindu-se să propună pe cineva. Văzând că n-are succes, Mircea i s-a adresat în şoaptă lui Marcel Toader, care a fost de acord cu propunerea lui: „Eu vreau să te pun pe tine şi pe Maria, ca tu să scoţi un băiat, iar cu asta ajutăm în continuare la plan.“ Aşadar, fără drept de apel, Maria şi soţul ei, Marcel au fost aleşi servitorii săptămânii. Cei doi au fost încântaţi, deoarece au avut parte de intimitatea mult dorită. 

image

Ferma vedetelor: Hora româno-cipriotă

Tot aseară, concurenţii au primit, pe lângă multe daruri din partea lui Nea Raţă, vizita unei formaţii de cântăreţi şi dansatori ciprioţi. Atmosfera s-a mai destins şi românii au încins o horă româno-cipriotă. La finalul zilei, toată lumea a învăţat paşi de dans tradiţionali, ulterior urmând un ospăţ cu sarmale de post. Două dintre vedetele din fermă, Maria şi Marcel, au avut parte şi de un desert mult râvnit: o partidă de amor, în bucătărie, departe de ochii concurenţilor. 

image

Ferma vedetelor: Vedetele şi-au furat propriile cadouri

Pe lângă toate peripeţiile, concurenţii au primit şi prima vizită a unui precupeţ cipriot. Extrem de încântaţi, cei zece concurenţi au încercat să negocieze la sânge cât mai multe produse, la preţuri derizorii. Aceştia au cheltuit 4 arginţi şi 6 borcane de dulceaţă pe o bucată de ciocolată, un pachet de cafea şi câţiva cartofi. Pe lângă aceste produse, Ami a reuşit să sustragă, fără să fie prinsă, nişte şampon, două calupuri de săpun şi două conserve de fasole cu cârnaţi. Alţii au fost mai inspiraţi şi au sustras din căruţul negustorului banane şi câteva sticle de bere, dar şi una de vin. Străduindu-se să le pitească cât mai bine, aceştia au aflat că cei câţiva litri de băutură erau în fapt mici cadouri pentru ei şi că s-au străduit în zadar să-i înşele încrederea.  

image

Ferma vedetelor: A fost ales primul duelist

Ediţia de aseară s-a terminat cu nominalizarea primului duelist. Iulia Vântur a ascultat propunerile tuturor concurenţilor privind nominalizarea acestuia, Mircea N. Stoian fiind cel care a avut ultimul cuvânt. Alegerea acestuia a fost Maria Constantin, fermierul şef motivând că ea este o persoană puternică care va alege un concurent mai slab, care să părăsească ferma. Raţionamentul acestuia a avut la bază un principiu simplu: cei mai puternici trebuie să rămână în fermă pentru a readuce strălucirea locului.

image

Maria a izbucnit în lacrimi în momentul în care a mărturisit că unii concurenţi nu respectă munca celorlalţi, făcând trimitere la comportamentul lui Mircea care dă ordine, dar nu execută nimic. Paul Ipate, Sorana şi Benny au rezonat cu cele spuse de Maria Constantin, aceştia exprimând faptul că Mircea N. Stoian nu-şi doreşte să colaboreze, nu ajută şi nu recunoaşte contribuţia celorlalţi. 

Ediţia de aseară a fost lider de audienţă, fiind urmărită de aproape 1,5 milioane de telespectatori, la nivel naţional, pe întreg intervalul de difuzare (20.30 - 22.31). În ediţia din această seară, telespectatorii vor afla pe cine va alege Maria duelist, dar şi cine este al treilea concurent care părăseşte „Ferma vedetelor“. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite