„Ferma“, la start: va fi difuzată de trei ori pe săptămână. Mihaela Rădulescu: „Aici viaţa e pe bune, e grea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan FOTO PRO TV
Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan FOTO PRO TV

Prezentatoarea TV Mihaela Rădulescu (49 de ani) şi specialistul în tehnici de supravieţuire în condiţii extreme Cristian Bozgan dau startul reality show-ului „Ferma“, care va debuta la Pro TV mâine seară, de la ora 21.30, şi va avea trei difuzări săptămânale.

Formatul readaptat va fi difuzat de trei ori pe săptămână, de marţi până joi, imediat după producţia de forţă a postului, serialul „Las Fierbinţi“.  

Brigitte Năstase, fosta soţie a lui Ilie Năstase, luptătorul Cătălin Moroşanu, fosta vedetă de televiziune Geanina Ilieş, cântăreţele Otilia şi Claudia Pavel, Carmen Negoiţă, fosta soţie a patronului de la Dinamo, modelul Ioana Filimon, finalista show-ului „Supravieţuitorul“ Otniela Sandu, coregraful Emil Rengle, sportivele Ame Călin şi Diana Belbiţă, Florin Pastramă, om de afaceri şi văr al soţiei lui Pepe, cântăreţii Jorge şi Kamara, finalistul Ninja Warrior România Marius Crăciun, modelul Silviu Ţolu, fostul concurent Ninja Warrior Remus Boroiu, dar şi DJ-ul şi fotograful Vali Bărbulescu sunt cei 18 concurenţi care se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro. 

ferma foto protv

Sezonul patru al reality show-ului este filmat într-o zonă izolată din munţii României, în premieră în perioada iernii, la o temperatură foarte scăzută, de -15 grade Celsius. Declaraţii ale vedetelor găsiţi aiciaici şi aici

„Mă bucur că suntem în această nouă provocare împreună. Când vor avea de luat decizii importante, voi încerca să-i ajut, nu să-i influenţez. Aici viaţa e pe bune, e adevărată, e grea, în nămeţi, în frig, în condiţii cu care cei mai mulţi dintre ei nu sunt obişnuiţi“, a declarat Mihaela Rădulescu.

„Peisajul e de poveste, suntem în munţi şi avem foarte multă zăpadă. Aceste elemente vor fi, în acelaşi timp, problematice pentru concurenţi. Le-am promis că voi face tot posibilul ca această experienţă să fie de neuitat“, spune şi Cristian Bozgan. 

ferma foto pro tv

Kamara (42 de ani) a emoţionat pe toată lumea când a dezvăluit care este motivul pentru care a acceptat să participe la „Ferma“. Cântăreţul este hotărât să câştige premiul pentru fiul său în vârstă de 4 ani, Leon, care are nevoie de o intervenţie chirurgicală complicată pentru a putea merge. 

„Voi lupta din greu să câştig premiul cel mare, pentru ca fiul meu să se poată opera. Sunt foarte apropiat de el. La «Fermă» nu mi-e frică de nimic, am văzut condiţii de viaţă care pot fi mult mai grele decât atât“, a declarat Kamara. 

kamara foto protv
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite