Exatlon: peste 10.000 de fani s-au înscris la castingul noului sezon al show-ului de la Kanal D: „Copiii din România au devenit foarte interesaţi de sport“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de persoane s-au înscris până în acest moment la preselecţiile „Exatlon România“ pentru a participa la cel de-al doilea sezon al show-ului difuzat de Kanal D.

Peste 10.000 de fani s-au înscris până în acest moment pe pagina www.exatlon.ro pentru a participa la cel de-al doilea sezon al show-ului difuzat de Kanal D.

Cu modele demne de urmat - concurenţii din primul sezon, şi cu o idee bine conturată despre dificultăţile pe care le presupune acest concurs, potenţialii candidaţi la titlul de învingător la „Exatlon“ şi câştigător al premiului de 100.000 de euro îşi doresc să demonstreze de ce sunt în stare, potrivit reprezentanţilor Kanal D. 

„«Exatlon» este show-ul care a readus în atenţia publică valori precum fairplay-ul, sportivitatea, camaraderia. Copiii din România au devenit foarte interesaţi de sport, joacă, mişcare în aer liber“, spun reprezentanţii Kanal D.  

Toţi cei care au împlinit vârsta de 18 ani, care au rezistenţă fizică, îndemânare şi psihic puternic şi îşi doresc să participe în emisiune se pot înscrie în continuare la casting pe pagina www.exatlon.ro. 

Exatlon România, lider permanent de audienţă 

Primul sezon al show-ului „Exatlon“ a avut un succes incredibil, plasând postul Kanal D în fruntea topului audienţelor, peste Pro TV şi Antena 1. Milioane de români au urmărit confruntările dintre „faimoşi“ şi „războinici“, comentate de Cosmin Cernat. 

Învingător a ieşit actorul şi fostul înotător Vladimir Drăghia (32 de ani), care a ales însă să doneze premiul în valoare de 100.000 de euro organizaţiei MagiCamp. 

Cele zece vedete care au intrat în competiţia primului sezon au fost cântăreaţa Anda Adam, gimnasta Diana Bulimar, Vladimir Drăghia, fostul fotbalist Giani Kiriţă, campionul la motociclism-viteză Cătălin Cazacu, cântăreaţa Claudia Pavel, luptătoare profesionistă de MMA Diana Belbiţa, dubla campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică Anca Surdu, campionul la skandenberg Ion Oncescu şi campionul mondial la kickboxing Andrei Stoica.

Cântăreaţa Anda Adam a fost prima care a părăsit competiţia, ea suferind şi o operaţie la picior după show. De asemenea, doi dintre „faimoşi“, Anca Surdu şi Andrei Stoica, au fost nevoiţi să se retragă din cauza accidentărilor, fiind înlocuiţi de Geanina Stana, atletă şi fostă concurentă „Bravo, ai stil!“, respectiv de Valentin Chiş, fost vicecampion naţional la tir sportiv, dansator şi coregraf. 

„Exatlon“ va continua cu un nou sezon, în timp ce posturile rivale, Pro TV şi Antena 1, pregătesc o contraofensivă, achiziţionând formate asemănătoare - „Ninja Warrior“ şi „Nomads“.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri