Exatlon: Măsuri de securitate sporite după ce un operator turc a fost ucis în localitatea unde au loc filmările

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Republica Dominicană, în localitatea unde se filmează show-ul „Exatlon“, au fost luate unele măsuri speciale de securitate, pentru a se evita violenţele şi atacurile, potrivit Kanal D.

Oraşul în care se filmează „Exatlon“ este împânzit de camere de supraveghere. Acestea sunt montate în special în zona în care este găzduită echipa care realizează show-ul de la Kanal D. 

Astfel, 30 de camere vor monitoriza zona atât ziua cât şi noaptea. Măsura a fost luată în urma unei crime comise recent în localitate. Un operator turc a fost înjunghiat şi jefuit de un localnic. 

Achiziţia a fost realizată cu sprijinul financiar al companiei de producţie care realizează şi „Exatlon România“. 

Totodată, în afară de cele 30 de camere, în centrul staţiunii a fost deschis şi un centru de comandă al unei noi structuri de securitate, numit „Centrul specializat de protecţie a turiştilor“. De aici se va realiza supravegherea video prin intermediul unor panouri video şi va fi locul de unde pot pleca agenţii de securitate pe motociclete către orice loc din oraş în care se înregistrează incidente, scrie wowbiz.ro. 

Noul corp de securitate va cuprinde 25 de agenţi cu arme. În aceeaşi zonă, în ultimele luni, s-au înregistrat foarte multe atacuri asupra turiştilor sau rezidenţilor. 

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri