Euforia TV aniversează opt ani. Postul dedicat femeilor lansează seriale noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Euforia
TV, postul dedicat femeilor al trustului Intact Media Group,
aniversează, astăzi, opt ani de când aduce în casele
telespectatorilor cele mai noi emisiuni de lifestyle
Euforia TV, postul dedicat femeilor al trustului Intact Media Group, aniversează, astăzi, opt ani de când aduce în casele telespectatorilor cele mai noi emisiuni de lifestyle

Euforia TV, postul dedicat femeilor al trustului Intact Media Group, aniversează, astăzi, opt ani de când aduce în casele telespectatorilor cele mai noi emisiuni de lifestyle şi cooking, vedete îndrăgite, reality-show-uri originale, dar şi cele mai actuale şi de success seriale, care au sute de milioane de fani în întreaga lume.

Ghidându-se după acestă premisă, Euforia TV lansează, chiar în ziua aniversării sale, serialul „Iubirile croitoresei“,  o producţie cu audienţe ridicate în Spania, fiecare episod având cinci milioane de privitori, depăşind  în clasamente talent show-ul „Vocea Spaniei“.

Ecranizarea cărţii cu acelaşi titlu, „Iubirile croitoresei/El tiempo entre costuras“, scrisă de Maria Duenas, şi vândută în 30 de ţări, în peste trei milioane de exemplare, este o emoţionată poveste de dragoste şi trădare, un cocktail de aventuri, spionaj, glamour, haute-couture, agenţi dubli, toate petrecându-se pe fondul Războiului Civil din Spania, dintre anii 1936-1939. Serialul poate fi vizionat de telespectatori din 15 ianuarie, de luni până joi, de la ora 20.00, la Euforia tv.

Totodată, pentru a marca aniversarea de opt ani, Euforia TV a făcut cadou telespectatoarelor sale fidele, din 14 ianuarie, de la ora 23.00, serial de comedie „Totul despre sex“, difuzat acum în doză completă de „euforie“, de luni până joi, câte două episoade pe zi.

Iubirile croitoresei

„Iubirile croitoresei” FOTO Euforia TV

Seriale noi, miza Euforia TV pe anul 2014

Şi pentru anul 2014, Euforia TV a pregătit pentru telespectatorii săi, pe lângă  cele mai recente seriale, şi un nou sezon din reality-show-ul care a făcut senzaţie în România, „Prodanca & Reghe“. Pregătirile pentru cel de-al cincilea sezon sunt deja în toi, iar pentru Ana Maria Prodan şi toţi membrii familiei ei aventurile vor continua pe mapamond, cu mai mult umor, cu mai multe personaje, si cu noi „afaceri de familie“, prin care personajel încearcă să cucerească piaţa internaţională.

prodanca reghe

Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf FOTO Euforia TV

Un nou proiect de tip celebrity reality-show este „Când vine barza“, la care participă cupluri de vedete care au  devenit părinţi de curând sau aşteaptă să vină barza în 2014. Pornind de la premisele că apariţia unui copil într-un cuplu modifică  radical modul de viaţă, reality-show-ul îşi propune să surprindă programul zilnic al unei familii celebre, cu problemele cu care se confruntă, cum rezolvă situaţiile de criză, care sunt diferenţele dintre acţiunile celebrităţilor faţă de cele ale unui om obişnuit.

Mai mult, anul acesta, Euforia TV va aduce în premieră, în România, celebrul serial care se bucură de audienţe record în toate ţările în care a fost difuzat, „Downton Abbey“.

euforia downtown abbey

Downton Abbey FOTO Euforia TV

Apreciat de-a lungul timpului de criticii americani şi britanici pentru scenariul bine structurat şi personajele complexe, producţia a primit cele mai multe nominalizări din istoria premiilor Emmy, 27 la număr, a câştigat un Glob de Aur pentru cel mai bun serial şi a fost lider pe segmentul său orar, atât pe canalul ITV (Anglia), cât şi pe postul PBS (Statele Unite ale Americii), devenind cel mai cunoscut serial britanic.

Acţiunea serialului se petrece pe domeniul fictiv „Downton Abbey“, reşedinţa contelui şi contesei de Grantham, şi urmăreşte viaţa aristocratică a familiei Crawley şi a slujitorilor lor în timpul domniei regelui George al V-lea.

O altă noutate va fi şi serialul „Ray Donovan“, o producţie CBS, cu Liev Schreiber în rolul principal. Producţia s-a bucurat de aprecierile criticilor, iar la Premiile Globurile de Aur, care au avut loc chiar zilele trecute, actorul Jon Voight, unul dintre actorii din serial, a primit trofeul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar cu interpretarea sa din acestă producţie.

ray donovan

Ray Donovan FOTO Euforia TV

Un alt serial în prima difuzare va fi „Mistresses“ pe care Euforia Tv l-a programat pentru septembrie 2014.

Cu aceste noutaţi, Euforia TV continuă difuzarea de sezoane noi ale serialelor care se bucură deja de popularitate în randul telespectatoarelor : „Dr. House“ (sezonul 5), „Soare, palmieri şi crime“ (sezoanele 3-5), „Costume“ (sezonul 2), „Menajere ambiţioase“ (sezonul 2),  „Păstrează speranţa“ (sezonul 2), „Răzbunare“ (sezonul 3), „Private practice - Medici în Santa Monica“ (sezoanele 5-6), sau „Glee“(sezonul 4).

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite