Emisiunea „Şerifi de România“ dă milităria jos din pod din prima ediţie: vedetele dorm sub cerul liber şi îşi înfruntă cele mai mari temeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Negru supune 12 vedete la probe cu adevărat dificile încă din prima ediţie a show-ului „Şerifi de România“, care debutează luni, de la ora 20:30, la Antena 1. Vedetele dorm sub cerul liber, îşi înfruntă temeri şi sunt introduse în atmosfera de armată încă de la prima probă. Denisa de la Bambi are de furcă cu încălţămintea, după ce îşi uită un adidas.

De luni, 9 noiembrie, de la ora 20:30, 12 vedete încep armata la „Şerifi de România“. Dan Negru ia în primire trupa de vedete care timp de peste 30 de săptămâni vor locui împreună la o unitate militară, vor face antrenamente epuizante, vor merge în misiuni special în care se vor lupta cu propriile frici şi îşi vor testa limitele, vor învăţa să se descurce în echipă şi vor arăta cât fair-play au, toate pentru a câştiga marele tiltu de „Şerif de România“ şi premiul cel mare în valoare de 10.000 de euro.

Rona Hartner, Paula Chirilă, surorile de la Bambi (Raluca şi Denisa), Natalia Mateuţ, Andreea Tonciu, Giani Kiriţă, Vladimir Drăghia, Andrei Duban, Andrei Ştefănescu de la Alb Negru, CRBL şi Ionuţ „Pitbull“ Atodiresei intră în cel mai dur cantonament la care au fost supuse vedetele vreodată. Show-ul este luni şi marţi, de la 20:30, la Antena 1.

„«Şerifi de România» este un concept original 100%, asta m-a şi atras la show, un concept nou, care va avea mult dinamism şi multe trăiri. Am stat mult în şedinţe până să găsim varianta optimă de vedete, era nevoie de toate caracterele posibile. Sper că le-am găsit. Tocmai de asta n-aş paria pe un câştigător“, spune Dan Negru, prezentatorul emisiunii de la Antena 1.

image

Vedetele şi-au luat rămas-bun de la apropiaţi FOTO Antena 1

Vedetele, puse la încercare încă din primele minute

Sosirea la unitatea militară îi va lua pe mulţi dintre aceştia prin surprindere pentru că le va depăşi orice aşteptare. După ce îşi iau rămas bun de la soţi, copii sau părinţi, fiecare vedetă va intra în unitatea militară care va deveni cartierul general al trupei de vedete. Îşi vor săruta copii, îşi vor lua în braţe prietenii sau soţiile şi vor intra în marea aventură „Şerifi de România“.

image

Odată aflaţi faţă în faţă cu Dan Negru, vedetele află cu stupoare că nu urmează o perioadă de acomodare, ci plecarea în prima misiune din show. Aşa se face că fiecare primeşte sarcina de a-şi pune în raniţă câteva obiecte pe care le consideră indispensabile şi de a renunţa la bagajul cu care venise. Urcaţi într-un camion care îi va conduse către o destinaţie necunoscută, împărţiţi deja în două echipe, albastră şi galbenă, coordonată de CRBL, respectiv Andreea Tonciu, cele 12 vedete simt pentru prima oară panica. În grabă, Denisa de la Bambi îşi pune în raniţă un singur adidas, iar această constatare o face să se gândească cu ce se va încălţa în misiune.

„Primul contact cu ceea ce înseamnă de fapt «Şerifi de România» a fost destul de dur, pentru că nu ne aşteptam să fie aşa greu“, mărturiseşte Denisa. „Degeaba am stat noi zile întregi să ne organizăm bagajul şi să aşezăm lucrurile în ordine, pentru că de cum am ajuns acolo am avut un minut la dispoziţie pentru a ne pune în raniţe ceea ce noi consideram că ne va fi folositor! Punct. Ăla a fost un moment în care eu m-am blocat şi am reacţionat extrem de haotic. «Folositor? Pentru ce? Pentru cât timp? Doamne, ce pun? Unde am pus pasta de dinţi? Unde am pus cremele?». Ei bine, în haosul ăla, am răsturnat bagajele pe trotuar şi mi-am pus în raniţă doar un adidas, nu şi perechea. Problema a fost că am realizat lucrul ăsta la câteva ore bune, pe drum. Căutam în raniţă şi pur şi simplu nu-mi venea să cred că am pus în ea doar un adidas! Am avut însă noroc cu Raluca, ea îşi luase în rucsac şi adidaşi, dar şi bocanci. Mi-a dat mie bocancii ei, doar că ea poartă cu două numere mai puţin decât mine. Trei zile cât a durat misiunea aia mi-am chinuit picioarele, nu-mi mai simţeam degetele, unghiile. Am avut şi momente în care am mers în şosete pentru că simţeam că efectiv nu-mi mai încap picioarele în ei şi apelam la bocanci în probe şi la alergări“, povesteşte ea.

image

Dan Negru, cu indicaţii pentru probele la care vedetele participă FOTO Antena 1

Prima noapte sub cerul liber

Prima misiune de la „Şerifi de România“ îi aduce pe concurenţi în mijlocul pădurii. Aici, aceştia primesc ca sarcină să instaleze un cort militar şi să se gospodărească singuri. Cine nu reuşeşte să ridice cortul, va dormi în aer liber. Aşa se face că, deşi mulţi dintre ei nu au dormit niciodată în viaţa lor la cort, fiecare trebuie să contribuie cât mai mult la ridicarea cortului, la aprinderea focului şi pregărirea mesei. Ceea ce, la prima vedere, doar pare lucru uşor. Cum se vor descurca cele 12 vedete, ce vor mânca, pe unde vor dormi şi cum se vor descurca la plantoane, telespectatorii vor afla luni seară de la 20:30.

image

FOTO Antena 1

Tot în prima ediţie cele două echipe au şi sarcina de a fi pe val. La propriu. Asta pentru că o probă care se va desfăşura pe lac şi care îi obligă pe toţi să intre la apă. Raluca de la Bambi a mărturisit că nu se aştepta ca din prima zi să se confrunte cu apa, mai ales că aceasta e una dintre fobiile ei.

La finalul probelor, prima ediţie „Şerifi de România“ aduce şi primele nominalizări la duel. Fiecare concurent trebuie să voteze în secret pe cine nominalizează la duel, în funcţie de cum s-au comportat în echipă, de cât de mult au ajutat echipa, de cât de mult s-au implicat în îndeplinirea sarcinilor. Care sunt cele două vedete care intră la duel, telespectatorii descoperă luni seară de la 20:30.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri