Emisiunea „Şerifi de România“ începe la Antena 1 din 9 noiembrie: „Este un concept original cu mult dinamism“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Negru supune 12
vedete la probe extrem de solicitante până la marele premiu de
10.000 de euro FOTO Antena 1
Dan Negru supune 12 vedete la probe extrem de solicitante până la marele premiu de 10.000 de euro FOTO Antena 1

Dan Negru prezintă, din 9 noiembrie, de la ora 20:30, la Antena 1, show-ul „Şerifi de România“. Emisiunea supune 12 vedete la probe extrem de solicitante până la marele premiu de 10.000 de euro. Negru spune că acest nou format a reprezentat o provocare şi că nu pariază încă pe un câştigător.

Antena 1 dă milităria jos din pod

„Şerifi de România“, cel mai nou reality show în care 12 vedete dornice de aventură îşi vor testa limitele şi rezistenţa, începe de luni, 9 noiembrie, de la ora 20:30, anunţă postul de televiziune. Antena 1 dă milităria jos din pod, iar Rona Hartner, Paula Chirilă, surorile de la Bambi (Raluca şi Denisa), Natalia Mateuţ, Andreea Tonciu, Giani Kiriţă, Vladimir Drăghia, Andrei Duban, Andrei Ştefănescu de la Alb Negru, CRBL şi Ionuţ „Pitbull“ Atodiresei intră în cel mai dur cantonament la care au fost supuse vedetele vreodată. Misiunile speciale pe care le vor primi îi vor face să lupte pentru a arăta că sunt „Şerifi de România“ şi pentru a câştiga marele premiu în valoare de 10.000 de euro.

Pe parcursul celor 12 ediţii, vedetele vor locui împreună într-o tabără de pregătire şi se vor antrena cu cei mai buni specialişti din domeniul militar, care îi vor învăţa să execute atât exerciţii din cadrul trupelor speciale, cât şi tehnici de supravieţuire în medii ostile. Vedetele se vor confrunta cu propriile fobii, de la teama de apă la cea de diverse insecte, îşi vor testa limitele fizice, dar şi psihice, vor învăţa să se descurce în cele mai neprietenoase medii şi, în acelaşi timp, îşi vor ascuţi simţul competiţiei. Pentru multe dintre vedetele din show misiunile vor fi premiere, pentru că unele fete nu au mai dormit niciodată la cort, de exemplu, în vreme ce competiţia le va ascuţi băieţilor spiritul de combatanţi.

Un concept original

Dan Negru este prezentatorul emisiunii şi comandantul unităţii de elită. El este cel care va comunica vedetelor misiunile, îi va aştepta pe concurenţi la linia de finish pentru a desemna echipa câştigătoare, va participa la testele şi probele de duel prin care vor trece concurenţii.

serifi de romania foto antena 1

FOTO Antena 1

„Îmi păstrez rolul de moderator, după 16 ani de prime-time (n.r. - interval orar de maximă audienţă) la Antena 1 ar fi cel puţin curios să încerc să fac altceva. Sunt prezentatorul show-ului, încerc să explic publicului ce se întâmplă în acest spectacol de televiziune“, spune Dan negru. „«Şerifi de România» este un concept original 100%, asta m-a şi atras la show, un concept nou, care va avea mult dinamism şi multe trăiri“, continuă acesta. „Am stat mult în şedinţe până să găsim varianta optimă de vedete, era nevoie de toate caracterele posibile. Sper că le-am găsit. Tocmai de asta n-aş paria pe un câştigător“, încheie acesta.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri