Emisiunea lui Moise Guran de la Europa FM va fi transmisă şi online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moise Guran realizează emisiunea de la Europa FM de peste cinci ani
Moise Guran realizează emisiunea de la Europa FM de peste cinci ani

Emisiunea „România în direct“, realizată de Moise Guran la Europa FM, va fi transmisă în timp real şi pe site-ul jurnalistului, dar şi pe Facebook.

Emisiunea lui Moise Guran, difuzată de luni până joi în intervalul 13.15-14.00, va fi începând de săptămâna viitoare transmisă în format video pe biziday.ro, Facebook (Europa FM şi Biziday), dar şi pe site-ul europafm.ro, potrivit Paginademedia.ro.

„România în direct“, emisiune pe care Guran o realizează de cinci ani şi jumătate la Europa FM, este cel mai ascultat program de la o staţie privată de radio din România în intervalul respectiv. În perioada 25 aprilie-14 august, producţia a atras peste 380.000 de personae. 

Amintim că spre sfârşitul lunii iunie, Moise Guran a anunţat că renunţă la emisiunea „Biziday“, pe care o prezenta de jumătate de an la postul de ştiri Digi24, precizând că a fost o hotărâre calculată şi planificată de multă vreme. De asemenea, Guran a dezvăluit că a semnat un contract pe cinci ani cu postul de radio Europa FM pentru emisiunea „România în direct“ şi pentru pastila „Biziday“, iar din toamnă va fi prezent în fiecare luni în studioul „Jurnalul de seară“, emisiune moderată de Cosmin Prelipceanu. Totodată, Guran a mai anunţat că, alături de o echipă de informaticieni, lucrează la o aplicaţie de ştiri.

Moise Guran a subliniat la rândul lui că decizia nu are nicio legătură cu presiuni politice sau de altă natură şi nici cu cifrele de audienţă, dar şi că simte de câţiva ani nevoia de a dezvolta mai mult partea de comunicare pe internet, întrucât internetul mobil şi reţelele sociale par a schimba semnificativ mai mult decât televiziunea ceea ce se întâmplă în societate noastră. Mai multe declaraţii făcute de Moise Guran puteţi citi aici

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite