Emisiunea „Bake Off România“ va fi difuzată în curând la Pro TV: ultimele detalii despre show-ul cu cele mai savuroase deserturi FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex
Stan, Simona Pope şi Tudor Constantinescu, cei trei membri ai
juriului „Bake Off România“, sunt unii dintre cei mai
experimentaţi profesionişti în domeniul cofetăriei şi patiseriei
din ţară FOTO Pro TV
Alex Stan, Simona Pope şi Tudor Constantinescu, cei trei membri ai juriului „Bake Off România“, sunt unii dintre cei mai experimentaţi profesionişti în domeniul cofetăriei şi patiseriei din ţară FOTO Pro TV

Show-ul „Bake Off România“ urmează să debuteze la Pro TV, postul de televiziune promiţând că pasiunea pentru deserturi va cuprinde toată România.

„Bake Off România“, show-ul care aduce pasiunea pentru cofetărie şi patiserie, talentul, competiţia, gustul şi aroma celor mai savuroase deserturi în casele tuturor românilor, se pregăteşte de lansare. În curând, la Pro TV, talentul, determinarea şi ambiţia celor 12 concurenţi le vor aprinde telespectatorilor pasiunea pentru deserturi, făcând să miroasă în întreaga Românie a torturi, tarte, cornuri, brioşe şi alte delicatese.

Filmările pentru show au fost realizate în 2015, iar cei 12 concurenţi, Nicolle Stănese, gazda „Bake Off România“, şi cei trei membrii ai juriului au lucrat intens, au gustat din cele mai bune deserturi şi au simţit competiţia adevărată în show-ul care va desemna cel mai bun cofetar amator din România.

Panelul de juraţi este format din adevăraţi profesionişti şi specialişti în domeniul cofetăriei şi patiseriei. „Bake Off România“ înseamnă deserturi de cea mai bună calitate, atât la nivel vizual, cât şi din punct de vedere gust, aşa că juriul a fost construit luând în considerare trei elemente cheie: experienţa, expertiza şi profesionalismul.

Cine sunt cei trei membri ai jurului „Bake Off România“

Alex Stan, Simona Pope şi Tudor Constantinescu, cei trei membri ai juriului „Bake Off România“, sunt unii dintre cei mai experimentaţi profesionişti în domeniul cofetăriei şi patiseriei din ţară, cu rezultate excelente în acest domeniu.

Alex Stan este un expert al gustului şi al complexităţii gastronomice. Pentru el atenţia la detalii, chimia, îmbinarea gusturilor, aromelor şi a ingredientelor sunt cele mai importante atribute. Disciplina este punctul lui forte, pe care a deprins-o în mulţi ani de lucru într-un laborator ce furniza deserturi pentru trei cofetării din Paris. Determinarea şi pasiunea i-au oferit lui Alex un post de sous chef în laboratorul parizian, după numai doi ani. Revenit în ţară, Alex şi-a îndeplinit visul de a-şi deschide propria cofetărie, prin care să aducă calitatea franţuzească şi complexitatea gustului mai aproape de români.

Simona Pope este pasionată de artă, iar viaţa a îndrumat-o să îşi dezvolte această pasiune în zona culinară. Ea este specializată pe modelaje din pastă de zahăr, iar din mâinile ei ies cele mai frumoase figurine. Aspectul este foarte important pentru Simona, punând accent pe modul de prezentare al unui preparat. Simona şi-a consolidat tehnica în Franţa, unde a urmat cursurile de specialitate de la Ecole Nationale Superieure de la Patisserie. În 2014 a câştigat două medalii, argint şi bronz, la Cupa Mondială de Gastronomie din Luxemburg, preparatele sale cucerind juriul.

Tudor Constantinescu este pasionat de deserturi încă din copilărie. Tot de atunci a început să lucreze şi să îşi construiască cariera în această direcţie. Tudor a urmat un liceu specializat pe gastronomie şi şi-a făcut stagiul de practică la cele mai bune cofetării din Belgia, alături de chefi renumiţi care l-au ajutat să îşi perfecţioneze tehnica, devenind un adevărat expert în ciocolată şi în deserturi rafinate. Experienţa lui Tudor s-a extins apoi în alte ţări din Europa, unde şi-a adus aportul creativ în numeroase preparate. A continuat în Statele Unite ale Americii şi apoi a făcut înconjurul lumii prin meniurile semnate de el, care au fost implementate pe vasele de croazieră ce ajungeau în cele mai îndepărtate colţuri de pe glob. 

Nicolle Stanese bake off romania foto pro tv

Nicolle Stănese, prezentatoare emisiunii FOTO Pro TV 

Cei trei membri ai juriului au gustat şi analizat fiecare desert realizat de concurenţi pe întreaga durată a filmărilor, principalul scop fiind acela de a găsi cel mai bun cofetar amator din România. Cei 12 concurenţi care au intrat în cortul „Bake Off România“ sunt adevăraţi pasionaţi, cofetari amatori dornici să îşi împărtăşească pasiunea cu o întregă ţară. Concurenţii s-au luptat, în fiecare zi, uneori până târziu în noapte, să convingă juraţii, cu fiecare probă pe care au primit-o, că merită să fie câştigători. Fiecare dintre cei 12 concurenţi care a intrat în concurs a pornit de la acelaşi punct, şi-a demonstrat priceperea şi creativitatea şi a încercat să facă faţă competiţiei probă după probă, până în momentul în care a rămas un singur concurent: cel mai bun cofetar amator din România! 

bake off romania foto pro tv

FOTO Pro TV

În curând, „Bake Off România“ va aduce în casele românilor cei mai hotărâţi concurenţi, o gazdă fermecătoare, un decor de poveste, trei juraţi specializaţi în cofetărie şi patiserie, cele mai interesante probe şi cele mai inedite reţete de deserturi, în cea mai dulce competiţie.

„Bake Off“, cu titlul original „The Great Bake Off“, este un format BBC cu rezultate remarcabile la nivel mondial. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite