Tudor Constantinescu trece de la Antena 1 în juriul noului show culinar de la Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tudor Constantinescu (39 de ani), fost membru al juriului în emisiunea „Top Chef“ de la Antena 1, se numără printre cei care vor juriza „Bake Off România“, un nou show culinar dedicat deserturilor, care va debuta în primăvara anului 2016 la Pro TV, scrie paginademedia.ro.

Tudor Constantinescu a declarat, pentru „TV Mania“, că negocierile cu postul din Pache Protopopescu au început încă din primăvara lui 2015. Acesta nu a precizat numărul de sezoane pentru care a semnat cu Pro TV, însă se declară convins că „în următorii ani vom înţelege mai bine tot ce înseamnă ingredientele de calitate, ciocolată, torturi, fursecuri şi produse de patiserie“.

„Bake Off România“, cu titlul original „The Great Bake Off“, este un format care se bucură de un succes răsunător pe piaţa din Marea Britanie, dar şi pe cea internaţională. Varianta locală a show-ului, „Bake Off România“, va fi difuzată în primăvara anului 2016 şi va fi prezentată de Nicolle Stănese.

Telespectatorii vor fi introduşi în lumea fascinantă a cofetăriei şi patiseriei şi vor urmări parcursul celor 12 concurenţi în această competiţie culinară, care are ca scop descoperirea celui mai desăvârşit cofetar amator din România. Concurenţii îşi vor demonstra talentul în arta cofetăriei, într-un decor de poveste, în faţa unui juriu format din experţi în domeniul cofetăriei şi patiseriei.

Potrivit paginademedia.ro, filmările pentru „Bake Off România“ au început în septembrie şi s-au desfăşurat în zona Snagov, „într-un cadru romantic, plin de culoare“, după spusele lui Tudor Constantinescu.

Tudor Constantinescu este cunoscut publicului pentru jurizarea unui alt show culinar, numit „Top Chef“, care a avut un sezon la Antena 1, în 2012.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite