Emil Rengle, câştigătorul „Românii au talent“ 2018: primul dansator din istoria emisiunii care câştigă marele premiu VIDEO

0
0

Emil Rengle a fost desemnat câştigătorul „Românii au talent“ vineri seară, fiind primul dansator din istoria emisiunii care câştigă marele premiu. De altfel, toţi cei trei concurenţi de pe podium au fost dansatori.

Emil Rengle a câştigat marele premiu de 120.000 de euro de la „Românii au talent“, dar şi premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Rengle, în vârstă de 27 de ani, este cunoscut drept „coregraful vedetelor“, colaborând de-a lungul timpului cu Alexandra Stan, Inna, Alex Velea şi Loredana Groza.

„Vă mulţumesc din suflet! Premiul acesta este al nostru, al tuturor. Mă voi strădui să fac în aşa fel încât din banii câştigaţi toţi să ne bucurăm. Niciodată nu am crezut că voi ajunge până aici. Eu am fost un mesager. Mesajul a fost demult scris, a trebui ca cineva să-l pună pe scenă. Mă bucur şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că am putut să fiu eu mesagerul. Mulţumesc celui de Sus că m-a ales pe mine! Mulţumesc lui Dumnezeu! Chiar El este vinovatul!“, au fost primele declaraţii făcute de Emil Rengle după câştigarea concursului, pentru Pro TV.

Pe locul al doilea în preferinţele publicului s-a clasat balerina Bianca Badea (11 ani), primul concurent trimis direct în semifinală de către Andra, iar pe locul al treilea s-a clasat Alla (18 ani), pe numele real Paula Moldovan, golden buzz-ul Mihaelei Rădulescu. 

Clasamentul finalei „Românii au talent“, sezonul 8

Emil Rengle – locul 1

Bianca Badea – a obţinut locul 2

Alla – a obţinut locul 3

Duo Romance – a obţinut locul 4

Ana Cernicova şi Amelia Uzun – locul 5

Natalia Lukiv şi Bogdan Boie – locul 6

Ripperz Crew – locul 7

Sergiu Hudrea – a obţinut locul 8

Alex Ştefănescu – locul 9

Cesima Nechifor – locul 10

Nicholas Obedeanu Mihalache – a obţinut locul 11

TV


Ultimele știri
Cele mai citite