După un început dezamăgitor, Faimoșii au câștigat pe 1 februarie jocul de recompensă la Survivor All Stars 2024. Cine este Războinicul care a plecat acasă?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ediția din 1 februarie 2024, jocul de la Survivor All Stars s-a dat pentru recompensă: trei sandviciuri club și cartofi prăjiți pentru câștigători.

Foto: protv.ro
Foto: protv.ro

După un scor destul de echilibrat, victoria a fost adjudecată de cei care au început cu stângul jocul, în special din cauza disensiunilor apărute în echipă, arată ProTV. Vorbim de echipa Faimoșilor, care pe parcurs, cu fiecare punct câștigat, coechipierii au ajuns să se bucure de joc și au sărbătorit împreună victoria.

De când a început Survivor All Stars România 2024, Faimoșii au pierdut doi coechipieri: pe Andreea Tonciu și Elena Ionescu.

Joi seara, a fost rândul însă rândul Războinicilor să-și ia rămas bun de la cineva.

Războincii au votat câte un concurent spre eliminare, iar majoritatea dintre opțiuni s-au dus către Maria Lungu, cu care unii din ei au avut disensiuni toată ziua. Al doilea nume spre eliminarea a fost rostit de Sorin Pușcașu, deținătorul colanului de imunitate, care l-a desemnat pe Relu Pănescu.

Până la urmă însă, duelul eliminatoriu a fost cîștigat, spre uimirea tuturor de Maria Lungu, astfel că Relu Pănescu a fost cel care a plecat acasă. Deși mai rapid la conducerea bilelor pe frânghie, Războinicul eliminat s-a încurcat în puzzle, care a făcut la final diferența și a propulsat-o pe Maria Lungu în poziția de câștigătoare a duelului eliminatoriu. Tensiunea a fost una maximă, iar la finalul duelului Maria Lungu a refulat-o, arătând echipei sale într-un mod mai puțin ortodox că dorința lor de a o elimina nu s-a îndeplinit.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite