Dragoş Pătraru va prezenta o emisiune sportivă: la ce post şi când începe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Pătraru FOTO Prima TV
Dragoş Pătraru FOTO Prima TV

Prezentatorul TV Dragoş Pătraru va avea o nouă emisiune, cu profil sportiv de această dată. Jurnalistul a oferit detalii despre noul proiect.

Dragoş Pătraru are un nou proiect video. Jurnalistul va prezenta emisiunea sportivă „Protestul etapei“ la Look Plus, producţie ce va debuta la finalul acestei săptămâni, pe 1 noiembrie, şi va fi difuzată în fiecare vineri, de la ora 19.30, scrie Paginademedia.ro.

„Va fi un fel de «Starea Naţiei» pe zona de sport“, a spus Dragoş Pătraru despre noul proiect video, în podcastul Vocea Naţiei

Nu va fi o emisiune de dezbatere, ci va aplica reţeta de la Starea Naţiei. Vom sancţiona, cu umor, derapajele din sport, mai ales din fotbal. Va fi o producţie de infotainment, care va avea şi o componetă educaţională“, a adăugat realizatorul TV.

„Emisiunea va încadra meciul difuzat de Look Plus în seara de vineri, de la 20.30. Reluarea de la ora 23.00 este pentru cine nu a fost în faţa televizoarelor la 19.30. În viitor vom avea şi mici rubrici, reportaje de la meciuri judeţene sau scenete“, a mai spus Pătraru.

Look Plus va mai difuza, zilnic, un promo scurt, de aproximativ un minut şi jumătate, în care Pătraru va discuta un subiect important al zilei.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite