Documentare cu animale sălbatice interesante, în programul TV de azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să vadă documentare cu animale sălbatice în seara aceasta au în program TV câteva producţii interesante. Iată câteva recomandări:

Program TV azi. Documentare cu animale sălbatice. Poliţia aligatorilor. Animal Planet. 22:55. Urmăreşte o echipă de temerari care sfidează moartea: Paul Bedard şi Jimmy Riffle, doi experţi extraordinari în capturarea aligatorilor, riscă să fie răniţi sau chiar ucişi, prinzând cu mâinile goale aligatorii care invadează curţile, piscinele, garajele şi dormitoarele locuitorilor din zona mlaştinilor Everglades, în Florida.

Cei doi se întâlnesc faţă în faţă cu aligatori feroce, ale căror maxilare pot zdrobi totul, cu o forţă incredibilă. Obiectivul "Poliţiei aligatorilor" este să ducă aceste animale la loc sigur, înainte să fie capturate şi ucise de vânători rivali, care le-ar vinde pielea şi carnea. 

De la un aligator lung de 4 metri, prins într-o piscină, până la şerpi veninoşi care invadează un parc pentru copii, îi urmăriţi pe băieţi cum prind şi duc la loc sigur cele mai periculoase animale, promovând ideea că acestea trebuie doar strămutate - şi nu ucise -, oricât de periculoase ar fi.

Program TV azi. Documentare cu animale sălbatice. Cei mai răi, pe Nat Geo Wild

Program TV azi. Documentare cu animale sălbatice. Întâmplări africane. Digi Animal World. 19:05. Este un ghid pentru a putea cunoaşte mai bine fascinanta viaţă sălbatică din Africa şi prezintă o altă faţă a animalelor care trăiesc aici.

Fiecare episod se concentrează asupra câte unui grup sau specii, iar detaliile ştiinţifice sunt oferite în detaliu. De la pădurile din regiunea de vest a Africii, până la nisipurile din deşertul Namib, telespectatorii traversează continentul pentru a afla adevărata poveste a faunei africane.

Program TV azi. Documentare cu animale sălbatice. Expediţie în Burma. Viasat Nature. 20:05. Echipa vizitează munţii din vestul Burmei ca să găsească cele mai renumite specii. Fiind pe jumătate acoperită de păduri, Burma ar putea fi ultimul lor refugiu. Se spune despre Burma că ar fi o veritabilă comoară de floră şi faună sălbatică. Totuşi, zeci de ani de dictatură militară au făcut ca jungla sa de nepătruns să rămână plină de secrete până acum.

Program TV azi. Documentare cu animale sălbatice. Cei mai răi. Nat Geo Wild. 18:00. În lumea naturală, există o singură regulă: mănâncă sau vei fi mâncat. În acest serial, sunt prezentate animalele care se califică fără dubii în categoria animalelor cu instinct nativ de vânător. 

Fie că vânează singure sau în grup, folosindu-şi inteligenţa sau forţa, aceste creaturi sunt construite pentru a ataca şi ucide orice altă creatură care are neşansa de a le ieşi în cale.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite