Documentare cu animale. Patru producţii care merită atenţia în seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul TV de azi anunţă câteva documentare cu animale foarte atractive. Iată câteva recomandări pentru această seară:

Documentare cu animale. Viaţa secretă a lacurilor. Viasat Nature. 20:15. Lacurile planetei noastre formează o rezervă uriaşă şi preţioasă de apă dulce de care omenirea s-a folosit timp de zeci de mii de ani. Create de o diversitate de condiţii climatice şi geologice, aceste lacuri sunt menţinute prin echilibrul delicat dintre apele care le alimentează şi râurile în care se scurg. 

Chiar dacă toate lacurile par identice, ele sunt extrem de diferite. Unele sunt la fel de adânci ca oceanele, altele pot fi traversate aproape fără a te uda la picioare. Unele lacuri par că vor fi aici pentru eternitate, în timp ce altele apar şi dispar odată cu anotimpurile. Însă toate au un lucru în comun: sunt adăpostul unei varietăţi bogate de forme de viaţă, atât în adâncurile lor, cât şi pe maluri.

Documentare cu animale. Lumea secretă a crocodililor cu Ben Fogle. BBC Earth. 19:50. Ben se scufundă cu periculoşii crocodili de Nil în Botswana pentru a afla de ce au devenit aceştia cei mai mari ucigaşi ai oamenilor din Africa. 

Documentare cu animale. „Planeta mutanţilor”, pe Animal Planet

Documentare cu animale. Animale îndrăgostite. Digi Animal World. 21:55. Un documentar francez ce prezintă diferite specii ale regnului animal. Filmul se concentrează asupra modului în care animalele se seduc în perioada de împerechere. Telespectatorul devine martorul iubirii între animale, observând felul în care acestea îşi satisfac instinctele naturale. 

Datorită acestei călătorii în inima lumii necunoscute descoperim cât de mult avem în comun cu diferite animale şi aflăm în ce constă arta subtilă de a seduce.

Documentare cu animale. Planeta mutanţilor. Animal Planet. 21:05. „Planeta mutanţilor” vă prezintă în detaliu regatul animal, studiind modul în care magia evoluţiei şi forţele naturii au modelat câteva dintre cele mai ciudate animale din toate timpurile. Fiecare episod uluitor vă dezvăluie cum s-au adaptat şi cum au evoluat aceste făpturi incredibile, într-una dintre perioadele cu cea mai violentă activitate tectonică a planetei.

Programul vizitează peisaje vaste din Noua Zeelandă, Australia, Brazilia, Africa, Madagascar şi Japonia, pentru a explora stilurile de viaţă diverse şi modelele bizare de comportament pe care speciile din aceste regiuni şi le-au dezvoltat în timp. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite