DIGI24 HD transmite Slujba de Înviere de la Vatican şi spune „Poveştile credinţei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Săptămâna Patimilor, Digi24 HD aduce „Poveştile credinţei“ şi transmite, în direct, Slujba de Înviere de la Mănăstirea Bârsana din Maramureş, de la Vatican şi de la Mănăstirea Căpriana din Republica Moldova.

În Săptămâna Patimilor, Digi24 HD transmite un program special şi, sub genericul „Lumina e în oameni“, spune poveştile unor oameni simpli care dăruiesc binele celor din jur.

Teologul Cristian Bădiliţă spune „Poveştile credinţei“ şi vorbeşte despre faptele lui Iisus, de la Biserica Sf. Nicolae Domnesc din Curtea de Argeş, un monument de artă şi arhitectură medievală românească.

În seara Învierii, programul special începe la ora 21.00, cu documentarul „Ierusalim, oraşul sfânt“, prezentat de Emil Hurezeanu în cadrul emisiunii „Digipedia“. Documentarul-eveniment este difuzat în trei episoade: sâmbătă, de la 21.00, duminică, de la ora 22.00, şi luni, 21 aprilie, de la ora 21.00.

Programul nopţii de Înviere continuă, la 23.00, cu o ediţie specială de anvergură, cu transmisiuni în direct din Maramureş, Republica Moldova, Catedrala Romano-Catolică de la Oradea, Patriarhia Română şi de la Vatican.

De la Mănăstirea maramureşană Bârsana, Adriana Nedelea şi Cristian Citre, şi, de la Vatican, Sanda Nicola, vor discuta cu specialişti despre momentele şi semnificaţiile slujbei.

În prima zi de Paşti, Digi24 HD continuă programul special, cu emisiuni dedicate acestei sărbători, „Sănătatea în bucate“, „Tinereţe fără bătrâneţe“, „Imparţial“ şi „Kilometrul 0“. De la ora 12.00 la ora 15.00, într-un triplex România-Vatican-Republica Moldova, Adriana Nedelea, Cristian Citre, Sanda Nicola şi Ligia Pricopi vorbesc despre obiceiurile şi tradiţiile pascale catolice şi ortodoxe.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite