Derapaj în lanţ la B1 TV: reporterul înjură, iar prezentatoarea ştirilor pronunţă greşit numele celebrei Janis Joplin VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

B1 TV a difuzat, în cadrul jurnalului de ştiri de sâmbătă dimineaţă, un material în care se poate distinge cum reporterul înjură, după cum scrie site-ul Reporter Virtual.

Pe un material montat despre licitaţia automobilului Porsche care i-a aparţinut regretatei cântăreţe Janis Joplin, se aude clar cum reporterul rosteşte o înjurătură, notează Reporter Virtual. Cel mai probabil, crainicul B1 TV s-a enervat atunci când s-a încurcat într-o pronunţie în limba engleză, iar editorilor le-a „scăpat“ această gafă la montaj, întrucât se poate auzi cum jurnalistul reia fraza buclucaşă.

Şi prezentatoarea ştirilor B1 TV a întâmpinat dificultăţi în pronunţia numelui artistei americane, prezentând-o drept „Ianis Ioplin“. 

Gafa a fost sesizată de Cristian Neacşu, care a publicat fragmentul video pe pagina personală de Facebook, iar momentul în care reporterul înjură se poate asculta la secunda 00.45.

Gafe la B1 TV: De la "Ianis Ioplin" la înjurături în direct 

   

Materialul prezentat de B1 TV era despre licitaţia organizată joi, 10 decembrie, de casa Sotheby's, din New York, în cadrul căreia un model personalizat al  automobilului Porsche, deţinut în trecut de Joplin, a fost vândut pentru suma record de  1,76 de milioane de dolari.

Janis Joplin a fost o cântăreaţă, compozitoare şi textieră americană de muzică rock (blues-rock, hard rock, psihedelic) cu influenţe de rhythm and blues şi soul, considerată unul dintre cele trei superstaruri ale generaţiei flower power, alături de Jimi Hendrix şi de Jim Morrison.

Printre melodiile care au consacrat-o ca una dintre cele mai originale artiste din muzica rock şi blues se numără „Cry Baby“, „Down on Me“, „Summertime“, „Piece of my Heart“, „Me and Bobby McGee“, „Kozmic Blues“ şi „Mercedes Benz“.

Cântăreaţa, care a înregistrat patru albume în timpul scurtei sale cariere şi a cântat la festivalul de la Woodstock, în 1969, a murit la vârsta de 27 de ani, în 1970, în urma unei supradoze de heroină.

Artista a fost inclusă în Rock and Rock Hall of Fame în 1995 şi a primit postum o stea pe Bulevardul Celebrităţilor - Walk of Fame - din Hollywood în noiembrie 2013.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite