Demisii în lanţ de la Realitatea Plus: cine a plecat şi unde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Postul de ştiri Realitatea Plus se confruntă cu plecări în masă. Mai mulţi editori, reporteri şi operatori şi-au dat demisia în ultima lună, cei mai mulţi plecând la Digi24 şi la televiziunile Intact.

Paginademedia.ro anunţă un val de plecări la Realitatea Plus, dar şi faptul că Vlad Nichita a preluat funcţia de redactor-şef al postului, poziţie ce a rămas vacantă de anul trecut, după plecarea Ioanei Răducă.

Printre cei care pleacă se numără Carmen Tudor (Editor of the Day) şi trei jurnalişti de la departamentul NewsDesk, Bianca Păpureanu, Alin Cîndea şi Andreea Sumanu, aceasta din urmă fiind şi şefa secţiei. Toţi vor trece la Digi24.

Şi Mădălina Mihalache, reporter care acoperea subiectele legate de Partidul Social Democrat, şi-a dat demisia de la Realitatea Plus şi urmează, de la 1 februarie, să apară la Antena 3.

Sursa citată mai arată şi că în ultima lună au avut loc mai multe plecări. Raluca Mandoiu, redactor la emisiunea realizată de Denise Rifai, soţul ei, operatorul Răzvan Bordei, precum şi un alt operator, Marian Mandache, au migrat către posturile Intact.

Alţi doi editori – Lucia Cujbă şi Mirona Simion – au demisionat la începutul anului, în timp ce la mijlocul lunii ianuarie, în mod subit, redacţia postului a fost înştiinţată printr-un mail că Adriana Matei nu mai este EOD.

Mai multe modificări au fost făcute şi în structura emisiunilor. 

Amintim că Realitatea Plus a început să emită în octombrie 2019, după ce CNA a retras licenţa postului Realitatea TV în lipsa documentelor necesare, blocate din cauza faptului că societatea care operează licenţa se află în insolvenţă. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite