„Dansez pentru tine“: Cine este marele câştigător Răzvan Marton, băiatul care nu a mai dansat niciodată, iar acum a făcut-o fără să-şi mişte braţul drept

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilinca Vandici şi Răzvan Marton sunt marii câştigători al sezonului 14 „Dansez pentru tine“ FOTO Pro TV
Ilinca Vandici şi Răzvan Marton sunt marii câştigători al sezonului 14 „Dansez pentru tine“ FOTO Pro TV

Răzvan Marton a luptat în paşi de dans alături de Ilinca Vandici pentru a le putea oferi bunicilor şi frăţiorului său siguranţa zilei de mâine. Deşi a fost singurul concurent care nu a mai dansat înainte, iar acum a fost nevoit să danseze fără a-şi mişca braţul drept, Răzvan a dat dovadă de ambiţie şi a reuşit să impresioneze atât juriul, care l-a felicitat în nenumărate rânduri, cât şi publicul, care a decis că merită primul loc în marea finală.

Povestea lui Răzvan Marton este una cu adevărat emoţionantă şi impresionantă: părinţii acestuia au murit din cauza cancerului, iar el împreună cu Valentin, fratele mai mic, au rămas în grija bunicilor.

Pentru Răzvan bunicii sunt părinţii lui, care l-au reînviat după moartea părinţilor, după cum chiar el mărturiseşte, iar pe Valentin îl priveşte ca pe propriul copil. „Valentin este familia mea, jumătate din mine“, a declarat Răzvan în mai multe ocazii.

Bunicii sunt bătrâni şi bolnavi, iar Valentin este încă prea mic, aşa că Răzvan este cel pe ai cărui umeri cade povara zilei de mâine. Răzvan are visuri mari: vrea să facă teatru, să cânte şi să danseze, dar, mai presus de toate, vrea să le ofere bunicilor o bătrâneţe liniştită, iar frăţiorului o viaţă lipsită de probleme şi de griji.

Răzvan este singurul concurent care nu a mai dansat înainte de a intra în competiţia „Dansez pentru tine“, dar cu toate acestea el a reuşit să impresioneze juriul, care l-a felicitat în nenumărate rânduri pentru performanţele din ringul de dans. 

image

Ilinca Vandici şi Răzvan Marton FOTO Pro TV

 

Povestea de viaţă a tânărului în vârstă de 22 de ani, dar şi atitudinea lui au impresionat-o pe Ilinca Vandici, dar şi pe coregrafa acestora, Căprioara, care au făcut tot ce le-a stat în putinţă ca visul lui Răzvan să devină realitate şi în cele din urmă au reuşit.

„Răzvan nu a venit aici ca să demonstreze cât de bun este la dans sau să fie remarcat şi să-şi înceapă o carieră. El a venit aici să lupte pentru un vis, pentru familia lui. Sunt onorată că l-am cunoscut“, a mărturisit Ilinca Vanidici, cu ochii în lacrimi.

image

Ilinca Vandici şi Răzvan Marton, dansul în ploaie FOTO Pro TV

Încă din prima ediţie a acestui sezon, membrii juriului au remarcat că Ilinca Vandici şi Răzvan Marton formează o pereche „plină de eleganţă şi rafinament“. Nu doar că cei doi au reuşit să impresioneze juriul prin coregrafii „bine executate şi spectaculoase“ şi au obţinut note de 10 aproape în fiecare emisiune, dar s-au menţinut încă de la prima ediţie pe podium.

image

Ilinca Vandici şi Răzvan Marton FOTO Pro TV

Chiar dacă atât Răzvan, cât şi Ilinca au suferit accidentări, iar coregrafa lor s-a văzut nevoită să le schimbe dansurile doar cu trei ore înainte de emisiune, cei doi au ieşit învingători din ultimul duel al acestui sezon şi s-au îndreptat cu şanse reale către locul fruntaş.

Pentru că săptămâna trecută Răzvan a făcut eforturi de a dansa pentru că a suferit o ruptură musculară la umărul drept, de această dată nu a mai reuşit să-şi mişte braţul, cu toate acestea Răzvan a fost un adevărat profesionist pe scenă.

image

Ilinca Vandici, Răzvan Marton, coregrafa Căprioara şi fratele lui Răzvan, Valentin Marton FOTO Pro TV

Marea bătălie în paşi de dans s-a dat între cele mai bune trei perechi ale sezonului 14: Sore şi Dark, echipă cu cele mai multe note de 10 din istoria emisiunii, Ilinca Vandici şi Răzvan Marton, cea mai elegantă şi rafinată echipă, Dima Trofim şi Iulia Clişu, cea mai copilăroasă echipă.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite