Mihai şi Elwira Petre, noul cuplu de la „Dansez pentru tine“. Echipele aflate la duel după prima ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Petre şi soţia sa, Elwira, fac un cuplu şi la "Dansez pentru tine"
Mihai Petre şi soţia sa, Elwira, fac un cuplu şi la "Dansez pentru tine"

Noul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine“ a început, vineri seară, la PRO TV. Cele opt cupluri au început lupta pentru premiul cel mare au dansat pe freestyle si vals. Perechile Sorin Brotnei - Alexandra şi Ruby- Alexandru, au obţinut cele mai mici punctaje ale serii şi au ajuns la duel.

Prima surpriză la „Dansez pentru Tine“: Willmark a fost înlocuit de Elwira, soţia lui Mihai Petre

Cei doi prezentatori ai emisiunii „Dansez pentru tine”, sărbătoritul Ştefan Bănică Junior şi Iulia Vântur, au anunţat clasamentul primei emisiunii din noua ediţie a emisiunii „Dansez pentru tine“. Astfel, clasamentul pentru această seară este următorul:

Locul I – Sore şi George – 92 de puncte. Cei doi îşi vor alege stilul de dans pentru săptămâna viitoare şi vor putea să-şi păstreze componenţa.

Locul II – Ilinca şi Răzvan – 86 de puncte

Locul III – Iulia şi Dima – 83 de puncte

Locul IV – Ema şi Falemi – 81.5  de puncte

Locul V – Dana şi Giani – 81 de puncte

Locul VI – Elena şi Freek – 81 de puncte, echipă salvată de la duel.

Locul VII – Alexandra şi Sorin -  cei doi vor fi una dintre echipele care vor participa la duel

Locul VIII – Ruby şi Alexandru reprezintă echipa a doua care va participa la duelul de săptămâna viitoare după ce au obţinut 69.5 puncte.

La competiţia ”Dansez pentru tine”, echipele au dansat pentru unul dintre cele mai elegante stiluri din lume: valsul. Cei cinci juraţi au fost critici la adresa concurenţilor în cadrul probei cu numărul doi. Ceea ce a persistat la majoritatea celor implicaţi în aceasta ediţie a "Dansez pentru tine" a fost atitudinea rigidă. Perechile apreciate pentru maniera în care au valsat au fost Răzvan cu Ilinca şi Sore cu George.  Cele două perechi, la care a fost adăugat şi cuplul Falemi şi Ema, au reuşit să păstreze eleganţa necesară unui dans al stilului clasic, valsul.

Primul dans al serii, freestyle

Emanuela Mitrea, partenera de dans a lui Falemi Nana, este o tânără în vârstă de 21 de ani, plină de viaţă, pe care nimeni nu ar putea-o bănui că a suferit o paralizie. ”Medicamentul” a fost pasiunea ei de-o viaţă. ”Dansul a fost salvarea mea şi el m-a ajutat să ies din depresie. Este terapia mea personală. Nu mai conta cum arăt, ci cum mă mişc”, povesteşte Ema în filmul de prezentare.

Nana Falemi


Ema spune că s-a născut pentru a se exprima prin dans şi nu vrea să renunţe la lucrul care o face atât de fericită. Coregraful perechii este Lilian Cărăuş.

Emilia Popescu: M-a impresionat povestea, precum şi motivaţia ei. Energia pe care o ai  în dans este crucială. Falemi, îţi prevăd multe performanţe şi în dans.  Nota. 8.5.

Edi Stancu: Nu aţi dansat foarte mult împreună, dar sunt sigur că Liliana a recurs la această strategie pentru a vă pune mai bine în valoare. Nota 8,5.

nana falemi si ema


Elwira Petre: Ema, eşti foarte adevărată şi foarte pasională când dansezi. Falemi, trebuie să te bucuri mai mult de dansul tău. Atitudinea e una foarte bună. Nota 8.

Beatrice Rancea: O coregrafie foarte inteligentă. Ema, eşti o dansatoare foarte bună.  Falemi, ai o apariţie extraordinară. După mine, sunt sigură că a fost cel mai  spectaculos moment al serii. Nota 8,5.

Mihai Petre: Coregraful a scos ce e mai bun din Falemi. A jonglat cu mingea. N-am  apreciat prea mult asta. Tu transmiţi o stare de bine, trebuie să te bazezi mai mult  pe asta. Nota 7.

Următoarea echipă concurentă este formată din Ruby şi Alexandru Ciobanu, în vârstă de 21 de ani, din Iaşi. Alexandru luptă pentru unul dintre cei mai buni prieteni ai lui, Andrei, în vârstă de 18 ani, care a suferit un accident groaznic. În timpul unui spectacol de breakdance, Andrei a făcut o săritură, a căzut în cap, iar acum este paralizat de la gât în jos. În ultimul an, tănărul a suferit enorm şi a trecut printr-o serie de intervenţii chirurgicale complicate, însă acum are nevoie de recuperare şi de tratamente costisitoare.

dansez ruby foto pro tv

Coregraful echipei formate din Ruby şi Alexandru Ciobanu este Doina Botiş, iar stilul de dans este freestyle.

Edi Stancu: Ruby, trebuie să te ridici la nivelul lui Alexandru. Coregrafia a fost foarte inspirată, ritmică. Nota 8,5.

Elwira Petre: Ruby, eşti foarte dinamică, expresivă. Alexandru, aş vrea să ridici puţin ochii, trebuie să-i ridici din pământ. Uită-te la oameni şi bucură-te de energia pe care o oferi. Nota 7,5.

Beatrice Rancea: Alexandru, eşti un dansator foarte bun. Coregrafa o să vă pună în viitor în valoare şi ma mult. Nota 8,5.

Mihai Petre: Nu mi-au plăcut prizele, în rest v-aţi descurcat. Nota 7,5.

Emilia Popescu: Alexandru, eşti foarte talentat. Ruby, tebuie să mergi mai depate chiar dacă te-ai încurcat. Nota 8,5.

image

Edi Stancu: Atitudinea ta, Răzvan este foarte bună, pari un aristocrat. Aş fi vrut însă mai mult dans, cred că au fost prea multe prize, dar sunt sigur ca veţi face o figură frumoasă pe viitor. Nota 8.

Elwira Petre: Mi-a plăcut de tine, Ilinca. Tu, Răzvan ai o atitudine bună, dar mi-ar plăcea să ai o coregrafie mai variată. Nota 8.

Beatrice Rancea: Un moment spectaculos, aţi avut o coregrafie potrivită. Nota 9.

Mihai Petre: Mi-a plăcut Ilinca foarte mult, pănă si picioarele ei. Cred că sunteţi o pereche foarte frumoasă, şi cum Ilinca e foarte feminină, cred că tu, Răzvan, trebuie să fii mai masculin. Nota 9.

Emilia Popescu: Sunteţi foarte frumoşi, expresivi, cred că elementul comun e o anumită sensibilitate. Nota 8,5.

Ilinca Vandici si Razvan

Încă o echipă care a intrat pe ringul de dans de la ”Dansez pentru tine” a fost  formată din: Ilinca Vandici şi Ştefan Răzvan Marton, în vârstă de 22 de ani, originar  din Baia Mare. Răzvan a rămas fără părinţi de când era adolescent, bunicii săi fiind  cei care l-au crescut. Tânărul este ca un tată pentru fratele lui mai mic, pe care îl  sprijină cu tot ceea ce poate, material şi spiritual.

”Fratele meu înseamnă pentru  mine familia, jumătatea”, spune Răzvan în filmul de prezentare. Visul lui Răzvan este  să facă teatru şi muzică, însă cel mai important de atât, să aibă capacitatea de a  oferi siguranţă familiei sale.

Coregraful echipei este Daniel Dobre, iar primul stil va fi freestyle.

Vandici Dansez pentru tine

Emilia Popescu: Freek o întrece pe Elena în dans, datorită implicării. Freek are talent, poate să facă performanţă. Nota 8.

Mihai Petre: Nu sunteţi o pereche omogenă, în acest moment. Eu punctez perechea ca întreg. Vreau comunicare, inclusiv comunicare tehnică. Nota 8.

Beatrice Rancea: Freek, m-ai impresionat când mi-ai zis că trăieşti pentru dans. Nota 8.

Edi Stancu: Atmosfera a fost cam sumbră. Sper să vă găsiţi acel numitor comun la care lucrează Cocuţa. Nota 8.5.

Elwira Petre: Adrian este foarte carismatic. Diferenţa este foarte mare între voi doi. Elena trebuie să aibă mai mult curaj să se exprime. Nota 7.5.

image

Următoarea pereche este formată din Adrian Baranga (Freek) şi solista trupei Mandinga, Elena Ionescu.

freek


Adrian a devenit un personaj cunoscut în lumea dansului, dar puţini ştiu că şi-a lăsat în provincie părinţii, iar aceştia înseamnă totul pentru el. Adrian a făcut multe sacrificii pentru a reuşi să trăiască din dans. Deşi se simte realizat pe plan profesional, suferinţa lui cea mai mare este că meseria nu îl lasă să petreacă mai mult timp împreună cu familia. Visul lui este şă-şi ajute părinţii, care au nevoie de o viaţă mai bună.

Stilul de dans va fi freestyle, iar coregraful perechii este Andra Gheorghe (Cocuţa).

Edi Stancu: Coregraful s-a jucat frumos cu aptitudinile voatre. Este unul din momentele mele favorite. 9,5.


Elwira Petre: Mi-a placut foarte mult de tine şi de curajul tău. Aş vrea însă mai multă pasiune, energie, să nu-ţi fie frică să te exprimi. Nota 8.

Beatrice Rancea: Aveţi un coregraf extraordinar, si un dansator. Cred că este bun pentru voi. Chiar dacă n-a fost o coregrafie grea, a fost bine selectată. Nota 9.

Mihai Petre: Astăzi a fost prea mult teatru în dans. Sunteţi nebunii perfecţi. Aş fi vrut mai mult dans. Nota 9.

Emilia Popescu: Mi-a plăcut foarte mult. Poate din cauza acestei teatralităţi. Nota 9.

Pereche formată din Dima Trofin şi Iulia Clisu au dansat freestyle.

iulia clisu


Iulia  provine dintr-o pepinieră de dansatori crescuţi de coregrafa Monica Moraru, prin mâinile căreia au trecut sute de copii. Viaţa acesteia a fost însă atât de grea încât, în urmă stresului s-a îmbolnăvit de obezitate morbidă, una dintre cele mai cumplite afecţiuni de care poate suferi un dansator. Iulia îşi doreşte să-şi vadă profesoara sănătoasă, pentru a continua să danseze sub îndrumarea ei.

Coregraful perechii este Dragoş Roşu (Iştvan), iar stilul de dans este freestyle.

Emilia Popescu - Lui Sorin i-aş reproşa că a obosit. Dar Alexandra pare a fi mai slab pregătită decât Sorin. Este un dezechilibru. Execuţia a fost bună, dar trebuie să transmiteţi spiritul dansului. Mi-a plăcut îmbinarea elementelor de folclor. Nota 8. 

Mihai Petre - Pe alocuri m-a deranjat ieşirea din peisaj a lui Sorin, dându-te cu barca. Eu vreau să văd dans, nu plimbări pe canapeaua pe rotile. Apoi, alt lucru care nu mi-a plăcut la tine Sorin - faptul că numeri în timp ce dansezi. Arată ca şi cum ai fi la gimnastică. Se duce la vale ideea de dans. E ca la antrenament. Ritmic a fost corect. Sunteţi o pereche echilibrată. Nota 7,5. 

Beatrice Rancea - Începutul e foarte greu. Aţi degajat foarte multă plăcere şi bucurie în mişcare. DIn păcate aţi obosit pe drum. Este firesc. E prima oară. Coregrafia, chiar dacă simplă, a fost muzicală. Mi-a plăcut şi ce a ales Căprioara ca muzică pentru coregrafia voastră. Aţi avut şi o priză dificilă. Nota 8,5. 

Edi Stancu - Sunteţi energie la cutie. Sunteţi charismatici, aveţi ritm, energie. Căprioara a luat bucuria vieţii şi a pus-o în picioarele voastre. Începutul este bun. Nota 8. 

Elwira Petre - Mi-a plăcut dansul vostru. Dansul mi s-a părut că este precaut. Dansaţi cu frâna de mână trasă. Cred că aveţi potenţial mare. Nota 7,5. 

image

---

Următoarea pereche este formată din Sorin Brotnei de la Akcent şi Alexandra Popovici. 

Alexandra povesteşte că a crescut fără tată şi că a aflat de el la opt ani. Ea a intrat într-un ansamblu de copii în clasa a cincea, după care şi-a întâlnit şi tatăl. Ea a fost eleva tatălui ei, deşi acesta nu ştia că Alexandra este fiica sa. 

Coregrafa celor doi este Căprioara, iar primul dans va fi Freestyle. 

sorin brotnei dansez pentru tine foto pro tv

---

Emilia Popescu: Nota 9,5 pentru Sore şi Dark. 

Mihai Petre: Vi se potriveşte genul acesta de mişcare. Tehnic a fost bine. Nota 9. 

Beatrice Rancea: O coregrafie inspirată a lui Bogdan Boantă. Aveţi noroc cu el şi el cu voi. Sunteţi o echipă foarte bine. Sore nu mă aşteptam să poţi să fii atât de bine alături de George. Nota 9,5.

Edi Stancu: Bogdan a fost foarte inspirat. De la Sore a luat foarte multă emoţie, Dark a adăugat acestui dans multă tehnică. Mi-a plăcut foarte tare. Nota 9,5. 

Elwira Petre: Se vede că aţi repetat foarte mult şi v-aţi coordonat foarte bine. Când repeţi mult, te şi exprimi bine. Nota 9. 

image

---

Următoarea pereche este formată din Sore de la Lala Band şi George Trascau (Dark). 

Dark a avut probleme în familie. Tatăl era beţiv şi violent, iar mama sa era maltratată şi era "un fel de sclavă". "Din cauza problemelor, mama s-a despărţit de tatăl meu, iar el s-a gândit la sinucidere. Era depresiv, agresiv. Am fost la martor la tentativa de sinucidere a tatălui meu", a spus Dark. 

George locuieşte în casa bunicii, unde nu au gaze, nu au cum să facă duş. 

"Dansul m-a ajutat să mă eliberez, să scap de gândurile negative. M-a făcut să devin dependent şi îndrăgostit de dans", mărturiseşte Dark.

image
sore dansez pentru tine foto pro tv

---

În juriu a venit soţia lui Mihai Petre, Elwira, care notează atitudinea concurenţilor. Ea îl înlocuieşte pe Willmark, "micuţul Will". 

Elwira: Giani, aş vrea să te exprimi mai mult. Nota 8. 

Edi Stancu: Sunteţi mişto. Aveţi o aromă tare. Sunteţi trei caractere diferite care se combină frumos. Coregrafie bună, foarte mişto muzica. Foarte charismatici. Eu îl ştiu pe Giani cum a venit şi nu credeam că o să poată învăţa paşii. Nota 9. 

Beatrice Rancea: Aveţi şansa unei coregrafe extraordinare, Vica. Coregrafia - începutul pe Vivaldi foarte interesant. Mi-aş fi dorit mai mult spectacol. Nota 8. 

Mihai Petre: Tehnic mi-a plăcut ceva la Giani - acel bounce, acea mişcare arcuită pe care a avut-o. În schimb, pare că a lipsit de la antrenament. Te-ai gândit prea mult la paşi. A rezultat o lipsă de expresivitate totală. Dansatorii trebuie să ştie că dacă sunt mai buni decât partenerii, trebuie să-i susţină. Nota 7,5. 

Emilia Popescu: Dana ne va oferi spectacol şi surprize. Giani a fost timorat şi emoţionat. Trebuie să te laşi în voia partenerelor tale. Nota 8. 

image

---

Giani Kiriţă concurează împreună cu Dana Matei. Părinţii Danei sunt divorţaţi. Dana a dorit să dea la Teatru, dar mama ei a vrut ca ea să facă Facultatea de Drept. "În momentul când mama ta îţi spune că e o prostie să faci Teatru, tinzi să o asculţi", spune Dana Matei. 

"Dansul mi-a deschis poarta către o nouă lume", spune concurenta. 

Dana a început dansul cu Salsa, dar a trecut la streetdance curând. "Pasiunea mea pentru dans este atât de mare, încât aproape că m-am mutat cu pasiunea", mărturiseşte Dana. 

Motivaţia ei este de a-i arăta mamei ei că dansul este viaţa ei şi să o ajute pe aceasta să treacă peste datorii. 

image
giani kirita dansez pentru tine foto pro tv

---

Stilurile de dans din seara aceasta sunt Freestyle şi Vals. 

Prima pereche este cea în care concurează fostul fotbalist Giani Kiriţă. 

---

Echipa de pe primul loc din această seară îşi poate păstra componenţa şi de a-şi alege stilul de dans pentru ediţia următoare. Juriul poate alege stilul de dans şi componenţa unei echipe. Coregrafii au fost traşi la sorţi înaintea primei emisiunii. "V-a existat mult mai multă tensiune şi provocare", spune Ştefan Bănică. 

image

---

"Noul sezon are sloganul «În pas cu moda», atât la nivelul ţinutelor cât şi dansului", spune Iulia Vântur, care va purta în această seară bijuterii învaloare de 23.000 de euro. Premiul cel mare este de 60.000 de dolari. Spre deosebire de ediţiile trecute, partenerii din perechile de dans sunt dansatori semiprofesionişti. 

---

A început cel de-al 14-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", cu tradiţionalul cântec de deschidere cântat de Ştefan Bănică, care a şi primit felicitări de la public pentru faptul că este ziua sa. Din juriul emisiunii fac parte Mihai Petre, Emilia Popescu, Beatrice Rancea şi Edi Stancu. 

image

---

Emisiunea s-a desfăşurat chiar de ziua de naştere a lui Ştefan Bănică, coprezentatorul emisiunii.

Dacă la primele ediţii participanţii erau dansatori amatori, în acest sezon concurenţa în ringul visurilor va atinge nivelul celei de la competiţiile de dans. Opt vedete  - Ilinca Vandici, Sore şi Dima din Lala Band, fotbaliştii Nana Falemi şi Giani Kiriţă, Elena de la Mandinga, Ruby şi Sorin Brotnei - vor lupta alături de opt dansatori împătimiţi, care şi-au dedicat toată viaţa talentului cu care au fost înzestraţi pentru a putea trăi din singura lor pasiune: dansul.

Printre noile stiluri de dans pe care concurenţii se vor întrece în acest sezon se numără Vogue, lyrical şi Lindy Hop. De asemenea, telespectatorii ProTV vor avea parte, printre altele, de reprezentaţii de vals, tango, cabaret, dansuri vechi, rock’n’roll, R&B, reggaeton, striptease, Bollywood, dans ţigănesc şi dans în ploaie.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite