Dan Spătaru „n-a murit“. „Te cunosc de undeva!“, lider de audienţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cezar Ouatu (centru) s-a transformat în Dan Spătaru FOTO Antena 1
Cezar Ouatu (centru) s-a transformat în Dan Spătaru FOTO Antena 1

Prima ediţie din noul sezon „Te cunosc de undeva!“ a adus postul Antena 1 în poziţia de lider de audienţă, sâmbătă seara, pe toate segmentele de public: naţional, urban şi comercial.

La nivel naţional, show-ul transformărilor a fost urmărit, în medie, pe minut, de aproximativ 1,7 milioane de români (9,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 20 %). Pe locul al doilea s-a clasat Pro TV (cu filmul „Jaful perfect“), urmărit, în medie, pe minut de 1,2 milioane de telespectatori la nivel naţional (6,7 puncte de rating şi 14,3 % cotă de piaţă).

Clasamentul s-a păstrat şi la nivelul publicului din marile oraşe. Antena 1 a obţinut pe perioada difuzării emisiunii (20.30 - 23.53) o audienţă medie de 11 puncte de rating şi 23,9% cotă de piaţă – 1,11 milioane de privitori, în timp ce Pro TV înregistra 6,8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 14,8 % (690.000 de telespectatori).

Câştigătorul primei ediţii a noului sezon „Te cunosc de undeva!“ a fost Cezar Ouatu, care s-a metamorfozat în Dan Spătaru. Alţi artişti care au urcat pe scenă sâmbătă seara au fost Alina Eremia, Lidia Buble, Oana Sârbu, surorile Denisa şi Raluca Tănase din trupa Bambi, Andrei Ştefănescu şi Kamara de la Alb Negru, Liviu Vârciu şi Daniel Iordăchioae.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite