Daniel Iordăchioae, omul transformărilor: „N-am nici o problemă să mă epilez, să mă rad pe cap, iar pe tocuri am mai mers“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel de-al şaptelea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!“ începe în această seară, de la 20.30, la  Antena 1, şi îi aliniază la start pe Cezar Ouatu, Alina Eremia, Lidia Buble, Oana Sîrbu, surorile Denisa şi Raluca Tănase (Bambi), Andrei Ştefănescu şi Kamara de la Alb Negru, Liviu Vârciu şi Daniel Iordăchioae.

În prima ediţie, vor intra în competiţie şase concurenţi şi două trupe, aceasta fiind una dintre noutăţile sezonului.

Cei zece concurenţi vor cânta, în deschiderea ediţiei, câte un hit din repertoriul propriu, alături de cei patru membri ai juriului: Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan. Şi în acest sezon, marele premiu va fi în valoare de 15.000 de euro şi va fi donat în scopuri caritabile.

Transformări spectaculoase se vor petrece pe scenă în ediţia din această seară, astfel, Liviu Vârciu va vedea pe propriia piele cum e să fie femeie, mai exact, cântăreaţa de muzică populară Maria Cârneci. Daniel Iordăchioae va începe show-ul cu un personaj legendar din lumea rockului, Axl Rose, solistul trupei Guns ’n Roses, iar Cezar Ouatu îl va imita pe Dan Spătaru.

Concurenţii „Te cunosc de undeva!“

Daniel Iordăchioae: „Sunt un fan al emisiunii. N-am nici o problemă să mă epilez, să mă bărbieresc, să mă rad pe cap, numai să nu mă injecteze cu botox. Pe tocuri am mai mers, n-ar fi o premieră, dar n-ar fi o idee foarte bună, pentru că am nişte probleme cu coloana, dar o să vedem… Unul dintre personajele care mi-ar plăcea să-mi pice la ruletă este Liviu Vasilică“.

daniel iordachioae foto antena 1

Kamara (Alb Negru): „«Te cunosc de undeva!» e o emisiune în care mă regăsesc, în care facem ceea ce ne place, în care putem să ne descoperim alte laturi, să ne autodepăşim, să cântăm piese pe care nu le-am avut niciodată în repertoriu şi pe care n-am fi crezut vreodată că le putem cânta. Nicidecum nu o iau ca pe o competiţie pe viaţă şi pe moarte. E o bucurie şi, dacă rezultatul este unul bun, cu atât mai bine“.

Andrei Ştefănescu (Alb Negru): „Mă bucur că, de data asta, la «Te cunosc de undeva!», sunt împreună cu Kamara. Asta mă va face să mă simt şi mai bine decât atunci când am fost singur, o să fie un pic mai haios totul. Vom fi notaţi ca un singur concurent şi, dacă o s-o zbârcească unul, vom  suferi amândoi, dar aşa este într-o echipă“.

kamara si andrei stefanescu foto antena 1

Alina Eremia: „Sunt nerăbdătoare să încep şi să primesc prima provocare. Farmecul care conferă complexitate găştii din acest sezon este tocmai faptul că suntem diferiti, că venim din zone muzicale diferite“.


 

alina eremia foto antena 1

Cezar Ouatu: „Mă regăsesc în această lume a rolurilor, a transformărilor, a personajelor. Se spune despre mine că sunt un tip cu nasul pe sus, preţios. «Te cunosc de undeva!» este o bună ocazie  pentru mine să mă vadă oamenii aşa cum sunt, de fapt. De asemenea, mama, care este cel mai bun confident al meu, este extrem de încântată că voi participa la show, cunoaşte fiecare personaj, este specialistă în această emisiune“.

cezar ouatu foto antena 1

Lidia Buble: „Îmi doream să vin la show-ul ăsta, pentru că-mi place foarte mult să imit, să mă transform, să mă prostesc. Cred că ar fi foarte interesant să fiu Michael Buble, asta şi pentru că purtăm acelaşi nume. În rest, orice provocare este binevenită“.

lidia buble foto antena 1

Denisa Tănase (Bambi): „Încă de la primul sezon, aveam momente vând încercam să imităm vocile pe care le auzeam la radio. Mie mi-e un pic teamă acum să nu-mi pice muzică lăutărească, pentru că are nişte inflexiuni specifice greu de reprodus“.

Raluca Tănase (Bambi): „Vom accepta cu bucurie orice personaj care ni se oferă. Ce stil n-am abordat până acum? Rockul“.

bambi foto antena 1

Oana Sîrbu: „Mi-am dorit mult să particip ca şi concurent. După momentul pe care l-am susţinut sezonul trecut, când am fost invitat special la una dintre ediţii şi am imitat-o pe Romica Puceanu, am primit propunerea. M-am bucurat foarte tare atunci, dar am «rumegat» vreo două luni această propunere. Şi tata s-a bucurat foarte tare când a aflat. Probabil o să-i cer multe păreri şi chiar o să lucrăm împreună nişte personaje“.

oana sarbu foto antena 1

Liviu Vârciu: „Am urmărit această emisiune pentru că Pepino (Pepe) a făcut un lucru foarte bun în acest show. E singura emisiune care îmi dă emoţii, care mă sperie un pic. Pe tocuri am mai mers, nu va fi o premieră, am şi dansat, chiar îmi place pe tocuri (râde). O să am însă o problemă cu epilatul“.

varciu foto antena 1
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite