Cum şi-a motivat Alin Andronic decizia de a se retrage din finala Exatlon şi mesajul transmis câştigătoarei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul fotbalist Alin Andronic (30 de ani) a făcut câteva declaraţii după ce în finala Exatlon a abandonat lupta pentru marele premiu.

Fosta handbalistă Beatrice Olaru (29 de ani) a fost desemnată câştigătoarea celui de-al doilea sezon al reality show-ului „Exatlon“ şi al premiului de 100.000 de euro, după ce adversarul ei a abandonat în mod neaşteptat. 

„E gata, Betty! Hai că abandonez! Nu are sens! Îmi rup picioarele pe aici! Îmi rup picioarele degeaba! Nu are sens! Înţelege că nu are sens! Jocul a luat sfârşit“, a spus Alin Andronic în momentul în care scorul era în favoarea câştigătoarei. 

În ciuda încercărilor celorlalţi concurenţi de a-l convinge să nu renunţe, Alin Andronic a fost de neînduplecat: „Ajunge! Gata! Nu are rost să mă mai convingeţi de nimic. Vorbesc serios. Facem ceremonia şi hai, că eu vreau să plec acasă. S-a terminat!“.

Unul dintre aspectele importante în decizia de a abandona a fost faptul că Alin Andronic avea o accidentare mai veche la genunchi, iar în finala Exatlon a jucat pe propria semnătură, după ce medicii i-au interzis să mai joace, avertizându-l că problemele s-ar putea agrava. 

Tânărul sportiv a suferit o accidentare gravă în urmă cu o săptămână, pe fondul unor probleme mai vechi cu genunchiul stâng. La momentul respectiv, el s-a prăbuşit la pământ şi a început să urle de durere, iar medicii l-au transportat de urgenţă la spital. Ulterior, Andronic a anunţat că va continua să joace pe propria răspundere: „Acum m-am întors de la medic. Leziunea încă există. Am o leziune pe fasce şi pe musculatură. Din păcate, am nevoie de 10 zile de recuperare. Aşa că am decis pe propria răspundere să joc. Nu face diferenţa dacă mai aştept. Leziunea nu se vindecă atât de repede“.

În finala Exatlon, în care adversara ei s-a bucurat de multă susţinere din partea colegilor, Alin Andronic a cedat. Rugat de prezentatorul Cosmin Cernat să comenteze decizia, Andronic a declarat: „Nu ştiu daă mai sunt foarte multe de spus. Eu cred că am arătat aici de ce am venit, am venit să lupt pe trasee, am venit să încerc să dau oamenilor tot ce am eu mai bun“.

Totodată, el a felicit-o pe cea alături de care a făcut echipă de-a lungul sezonului 2 şi care i-a devenit în final adversară. „Betty pentru mine este o persoana de la care am învăţat multe, este o persoană cu un caracter deosebit, o femeie foarte puternică, îşi merită locul şi merită acest premiu. Vreau să o felicit pentru asta, pentru că în această competiţie a fost un foarte bun exemplu pentru oamenii de acasă. Un exemplu de ambiţie, un exemplu de determinare. Ce a transmis oamenilor de acasă cu siguranţă e foarte apreciat, pentru că are un caracter extrem, extrem de frumos şi de asta vreau să o felicit pentru acest premiu. Sper să se bucure de el, pentru că îl merită“, a spus Alin Andronic. 

  

    

Alin Bogdan Andronic, în vârstă de 30 de ani, este originar din Recaş şi a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Timişoara. El a fost jucător de fotbal la cluburile FC Naţional şi CS Recaş. Alin a renunţat la cariera sportivă în urmă cu cinci ani şi a plecat în Germania, unde a studiat, în Frankfurt, economia şi administrarea afacerilor. Pentru a-şi câştiga existenţa, tânărul se foloseşte de calităţile sale fizice şi colaborează cu o importantă agenţie de modele din Germania, făcând pictoriale şi reclame pentru diverşi producători de articole vestimentare. În prezent locuieşte în Darmstadt.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite