Beatrice Olaru este câştigătoarea Exatlon, după un abandon surprinzător. Primele declaraţii ale învingătoarei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beatrice Olaru, prima femeie care câştigă Exatlonul
Beatrice Olaru, prima femeie care câştigă Exatlonul

Fosta handbalistă Beatrice Olaru (29 de ani) este câştigătoarea celui de-al doilea sezon al reality show-ului „Exatlon“, după ce adversarul său, Alin Andronic, a abandonat competiţia.

„Războinica“ Beatrice Olaru, fostă handbalistă de performanţă, a reuşit să se impună în finala „Exatlon“ şi a câştigat marele premiu de 100.000 de euro, devenind prima femei câştigătoare a reality show-ului de la Kanal D. 

Ea a luptat contra „războinicului“ Alin Andronic în ultimul act, însă acesta a decis să abandoneze din cauza accidentărilor. Scorul era de 2 la 2 pe traseul ales de Beatrice şi de 1 la 0 pentru ea, moment în care Alin Andronic a luat decizia surprinzătoare.

„E gata, Betty! Hai că abandonez! Nu are sens! Îmi rup picioarele pe aici! Îmi rup picioarele degeaba! Nu are sens! Înţelege că nu are sens! Jocul a luat sfârşit“, a spus Alin Andronic. 

Cei doi au ajuns în finala sezonului 2 Exatlon după ce i-au învins în finalele mici pe alţi doi „războinici“, Corina Petruţ şi Iulian Pitea. Spre deosebire de primul sezon, când câştigătorul Exatlon a fost desemnat pe baza voturilor telespectatorilor, de această dată s-a ţinut cont doar de abilităţile sportive. 

Câştigătoarea Exatlon a mărturisit că scopul ei în competiţie a fost să demonstreze că femeile sunt incredibil de puternice, însă nu a crezut niciodată că va ajunge atât de departe: „Simt că îmi trăiesc visul cu ochii deschişi. E un lucru la care nu am îndrăznit să visez atunci când am venit la Exatlon. Am plecat de acasă cu gândul de a demonstra că o femeie are o putere nemărginită şi am făcut în sensul ăsta tot ce mi-a stat în puteri. Îmi aduc aminte că prima mea ediţie a fost… un coşmar. Da, a fost un coşmar.

Când îmi aduc aminte ce s-a întâmplat, îmi aduc aminte că am adus puncte echipei mele târându-mă pe marginea bazinelor pentru că îmi era foarte frică de apă. Nu am îndrăznit să visez la momentul ăsta, însă ştiu că am muncit foarte mult şi mi-am dorit să evoluez şi să depăşesc momentele alea. Am fost atât de recunoscătoare pentru şansa de a fi aici, la Exatlon, încât nu am avut cum să nu muncesc şi să nu fructific. Asta am făcut în fiecare zi! Nu am visat la trofeu! Dar mi-am dorit tot timpul ca a doua zi când vin pe traseu să fiu din ce în ce mai bună. Am muncit în fiecare zi şi aşa cred că s-a construit această evoluţie a mea. Ceea ce vreau să subliniez foarte mult este faptul că noi, femeile care am fost la Exatlon, am alergat pe aceleaşi trasee, am tras de aceleaşi greutăţi, am dormit pe aceeaşi podea, am îndurat acelaşi frig, aceeaşi foame şi vreau să le felicit pe toate fetele care au trecut prin această competiţie“.

Câştigătoarea Exatlon a ţinut să-i mulţumească mamei sale şi iubitului său, despre care spune că i-au dat curajul şi ambiţia de a depăşi orice obstacol: „Aş vrea să îi mulţumesc mamei mele, în primul rând! Pentru că de foarte multe ori în viaţă am văzut-o în momente grele, dar niciodată nu am văzut-o slabă. Tot timpul a fost puternică şi tot timpul mi-a spus că în viaţă nu trebuie să disperi, pentru că totul are o rezolvare. Apoi vreau să îi mulţumesc iubitului meu, pentru că atunci când am plecat de acasă mi-a zis: «La cât de muncitoare şi de ambiţioasă eşti o să câştigi Exatlonul». Bineînţeles că eu am crezut că mi-a spus-o pentru că a vrut să mă încurajeze la plecarea de acasă, dar vreau să îi mulţumesc pentru că mi-a dat putere. De fiecare dată când plecam de la start mă gândeam la el şi simţeam că puterea mea se amplifică“, a spus Beatrice Olaru.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri