Cum a reuşit Elena Ionescu un 10 perfect la Survivor România: „Mă plec în faţa publicului care m-a susţinut“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Ionescu FOTO Kanal D
Elena Ionescu FOTO Kanal D

Chiar dacă a avut certuri cu colegii săi încă de la început, cei de acasă au susţinut-o pe Elena Ionescu până în ultima clipă. Faimoasa a trecut prin nouă consilii de eliminări şi din toate a fost salvată de public.

Cântăreaţa Elena Ionescu, în vârstă de 32 de ani, este câştigătoarea „Survivor România“, în urma voturilor telespectatorilor. Ea a plecat acasă cu marele premiu de 250.000 de lei, în finala difuzată live, sâmbătă, 30 mai, la Kanal D. 

„Mă plec în faţa publicului care m-a susţinut. Am luptat ca o leoaică pentru copilul meu. Tot sacrificiul pe care l-am făcut a fost pentru băieţelul meu Răzvănel, pe care l-am lăsat acasă la vârsta de 1 an şi 4 luni“, a mărturisit Elena. 

După difuzarea imaginilor din Consiliu, filmate în Republica Dominicană, telespectatorii i-au putut vedea pe cei patru finalişti, Lola, Emanuel, Iancu şi Elena, în direct, chiar în studiourile Kanal D, într-un platou amenajat special pentru marea finală, o replică a Consiliului din Dominicană. S-au derulat momente intense în ultima ediţie „Survivor România“, s-au depănat amintiri, iar concurenţii şi-au explicat cele mai intime şi emoţionate trăiri. De asemenea, telespectatorii au avut ocazia să vadă şi imagini în exclusivitate din spatele camerelor de filmat.

Elena Ionescu, greu de eliminat

Chiar dacă a avut certuri cu colegii săi încă de la început, cei de acasă au susţinut-o pe cântăreaţă până în ultima clipă.

Elena Ionescu a trecut prin nouă consilii de eliminări şi din toate a fost salvată de public. Dacă în primele opt consilii artista a fost nominalizată pentru eliminare, în cel de-al nouălea, ea a intrat automat la votul publicului alături de Cezar Juratoni, căci erau ultimii rămaşi în competiţie din echipa Faimoşilor.

Cu o determinare ieşită din comun, Elena Ionescu a răzbit în competiţie indiferent de tensiunile din tabăra Faimoşilor şi a câştigat încrederea şi simpatia publicului. Ea a dovedit că este foarte bună şi pe trasee. După al nouălea consiliu, Elena a spus despre ea însăşi că este „ca pisica cu 9 vieţi“. În plus, faimoasa a reuşit să mai obţină o victorie, cea mai importantă - cea din finală - reuşind astfel un 10 perfect.

„Survivor reprezintă un cumul de sentimente, de realizări, de trăiri. Este jocul care te schimbă ca om şi care poate să facă asta în cel mai bun mod. Are toate ingredientele pentru a te face un om puternic. Vreau să cred că această experienţă mă va face să ajung acolo unde îmi doresc să fiu: să-mi continui cariera în muzică“, a spus fosta solistă a trupei Mandinga. 

„Vreau să-l fac mândru de mine pe fiul meu, cu acest vis am plecat de acasă. Vreau să mulţumesc publicului care m-a ajutat să trec prin nouă consilii. Sunt recunoascătoare pentru acest vis frumos“, a adăugat Elena Ionescu. 

Peste 1.400.000 de români  au urmărit finala show-ului de la Kanal D, postul turcesc fiind lider de audienţă sâmbătă seara. 

 

elena ionescu foto kanal d

 

 

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri