Cum a pierdut Bianca Brad sarcina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fetiţa ei a murit cu doar câteva zile înainte de naştere Fosta Miss România, Bianca Brad, s-a hotărât să facă publică drama pe care a trăit-o la sfârşitul lunii mai, când, cu

Fetiţa ei a murit cu doar câteva zile înainte de naştere

Fosta Miss România, Bianca Brad, s-a hotărât să facă publică drama pe care a trăit-o la sfârşitul lunii mai, când, cu numai câteva zile înainte să nască, fetiţa i-a murit în pântece.

Bianca Brad a relatat pe propriul site: www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii - cea mai grea încercare la care a supus-o viaţa: "Deşi nu credeam că voi reuşi, iată că am găsit, până la urmă forţa necesară pentru a depăşi acele momente cumplite....Şi faptul că scriu despre asta, chiar dacă mă răscoleşte, îmi face bine......Inima mea e încă foarte grea, dar râd iar şi fac iar glume fără să mă mai simt vinovată....mai degrabă cred că m-am obişnuit cu durerea şi am învăţat oarecum să o controlez mai bine, deşi uneori răbufneşte cu o forţă care mă consumă enorm..."

Fetiţa ei ar fi avut o malformaţie congenitală la inimă

Cea de-a doua sarcină a Biancăi Brad a fost, ca şi prima, neplanificată. Bucuria a fost cu atât mai mare, cu cât a aflat că va avea o fetiţă. Numai că fericirea a fost de scurtă durată. La ecografia făcută în vederea efectuării testului de amniocenteză, s-a constatat că fetiţa avea o malformaţie congenitală la inimă.

" Până seara târziu, am colindat plângând pe străzi........mă durea atât de tare inima, încât m-am întrebat, la un moment dat, dacă e posibil să plesnească... în urma amniocentezei, a reieşit că, din punct de vedere genetic era normală, însă cauzele acestei malformaţii, nu se cunosc!" - îşi aminteşte ea. Absurditatea situaţiei constă în faptul că Bianca nu a fumat niciodată, nu este consumatoare de alcool şi nu a luat medicamente contraindicate pe timpul sarcinii.

Cordonul ombilical i-a luat fetiţei oxigenul

Conştientă de problemele de sănătate pe care le va avea micuţa Emma Nicole, vedeta a găsit o clinică specializată din Munchen unde îşi programase naşterea prin cezariană. Cu doar âteva zile înainte de termen, Bianca a plecat în Germania. " M-am dus la control, pentru a vedea starea fetiţei şi pentru a confirma ziua operaţiei. M-au conectat la aparatul care monitorizează bătăile inimii fătului....şi nu se auzea nimic....Ştiind că am lichid amniotic în exces şi că, uneori, poziţia nu e favorabilă, nu m-am gândit la nimic rău.... M-au dus la ecograf... Ecranul era doar în nuanţe de gri...

Mă gândeam că încă nu a dat drumul la aparat...Doctoriţa a tăcut şi apoi a spus....<<Îmi pare rău...>> Când, în sfârşit, am înţeles....pentru câteva secunde, care mi s-au părut o eternitate, timpul s-a oprit şi apoi, brusc TOTUL în mine, s-a prăbuşit...Iar ce a urmat...nu poate înţelege cu adevarăt decât cine a trecut prin aşa ceva..." - spune ea. După operaţia suferită şi în urma calmantelor administrate, blonda a reuşit să-şî ţină în braţe bebeluşul mort: "I-am spus <> şi <> în acelaşi timp. Numai că viaţa fetiţei nu a fost curmată de malformaţia de la inimă.

"Ironia sorţii a fost că nu a murit din cauza inimii, cum era posibil, ci pentru că, din cauza lichidului în exces şi a faptului că era micuţă, având mult spaţiu, s-a mişcat aşa de mult încât, cordonul ombilical s-a înnodat, nemailăsând oxigenul şi hrana să ajungă la ea!" - mai spune Bianca Brad. În urma dramei prin care a trecut, Bianca Brad aşteaptă totuşi un răspuns la întrebarea: "De ce Biserica nu recunoaşte şi nu face slujbă copiilor născuţi fără viaţă?"

A demarat campania "Mame pentru îngeri"

"Ignorarea durerii mamelor care au trecut printr-o asemenea experienţă devastatoare, nu face decât să le accentueze sentimentele copleşitoare de singurătate, vinovăţie, disperare. Acum, fiindcă am aflat cum este, îmi doresc să întind o mână de ajutor celor care au neşansa să treacă prin acelaşi infern. Pe adresa www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii explic care sunt motivele pentru care m-am hotărât să încep această campanie. Dacă voi reuşi să ajut măcar un pic, chiar şi o singură mămică, atunci moartea fetiţei mele va căpăta un sens" - este de părere Bianca Brad.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite