„Cronica Cârcotaşilor“ revine pe micile ecrane cu sezonul 41. Huidu: „Aş vrea să vă aduc aminte că sunteţi ceea ce priviţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Huidu, Ioana Petric şi Codruţ Kegheş revin pe micile ecrane cu un nou sezon „Cronica Cârcotaşilor“ FOTO Prima TV
Şerban Huidu, Ioana Petric şi Codruţ Kegheş revin pe micile ecrane cu un nou sezon „Cronica Cârcotaşilor“ FOTO Prima TV

„Cronica Cârcotaşilor“, cea mai longevivă emisiune de satiră din România, împlineşte 20 de ani şi revine la Prima TV cu un nou sezon, cel de-al 41-lea.

Emisiunea prezentată de Ioana Petric, Codruţ Kegheş (alias Cătălin Dezbrăcatu') şi Şerban Huidu revine pe micile ecrane din 5 februarie şi va fi difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20.00. 

„Cronica Cârcotaşilor“ a debutat pe micul ecran în anul 2000, iar în cele 40 de sezoane a devenit un brand de televiziune. Cea mai longevivă emisiune de divertisment din România revine cu sezonul 41.

Anul acesta, în luna aprilie, „Cronica Cârcotaşilor“ va împlini 20 ani de la lansare, iar despre acest lucru Şerban Huidu spune: „În anul 2000, atunci când pregăteam prima ediţie a emisiunii, căutam un prezentator. Dintre toţi cei care veniseră mi-am dat seama că nimeni nu înţelegea ce voiam eu să scriu. Aşa am ajuns şi prezentator la «Cronica Cârcotaşului». Nu mi-am închipuit niciodată că încercarea mea în media românească va ajunge să facă istorie şi «Cronica» va deveni una dintre cele mai longevive emisiuni din România. La 20 de ani de Cronică aş vrea să vă aduc aminte că: «sunteti ceea ce priviţi»“.

Codruţ Kegheş, alias Dezbrăcatu’, revine cu bucurie şi chef de treabă: „Am intenţia de a da jos 6-7 kg şi vreau să vorbesc cu Botezatu pentru a-mi schimba costumaţia. În rest, după atâţia ani de «Cronica Cârcotaşilor» noul este că suntem la fel“. 

În acest timp, Ioana Petric este pregătită corespunzător pentru sezonul 41: „Am făcut un team-building la munte unde ne-am distrat, ne-am relaxat şi acum abia aşteptăm să-i dăm drumul la treabă, cu forţe proaspete. Noul sezon este unul aniversar şi ştiu că va fi unul foarte reuşit pentru că avem o grămadă de subiecte, care mai de care“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite