„Cronica cârcotaşilor“ revine la Prima TV: când începe noul sezon al emisiunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii postului Prima TV au anunţat când începe noul sezon al emisiunii de satiră „Cronica cârcotaşilor“, prezentată de Ioana Petric, Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu’) şi Şerban Huidu.

Emisiunea de satiră „Cronica cârcotaşilor“ revine la Prima TV de miercuri, 4 septembrie, de la 20.30. 

Show-ul prezentat de Ioana Petric, Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu') şi Şerban Huidu va fi difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.30. 

„Cronica cârcotaşilor“ se află la al 40 –lea sezon şi odată cu ea vor reveni pe sticlă celebrele rubrici „Top ruşinică“, „Vocea poporului“ şi binecunoscutele bâlbe de la TV. Dezbrăcatu’ e şi el pregătit să ia cu asalt lumea mondenă prin rubrica lui, dar să fie şi alături de Ioana Petric şi Şerban Huidu la pupitrul cârcotaş, iar bebeluşele sunt gata de dans. 

Şi pentru că echipa „Cronicii cârcotaşilor“ se pregăteşte să sărbătorească 20 de ani, pe telespectatori îi aşteaptă o serie de bâlbe şi cele mai tari momente ale televiziunii din România în varianta cârcotaşă. 

„Când am început aventura televizată nu bănuia nimeni că o să ajungem la sezonul cu numărul 40. Pregătim, începând de acum, o istorie a 20 de ani de televiziune şi de ce nu, de istorie în România. Anul viitor pe 14 aprilie, «Cronica cârcotaşilor» împlineşte 20 de ani“, spune Şerban Huidu.

„Cronica cârcotaşilor“ a debutat pe micul ecran în anul 2000, iar în cele peste 40 de sezoane a devenit un brand de televiziune. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite