„Cronica Cârcotaşilor“ intră în vacanţă: cele mai bune momente ale sezonului, recapitulate în ultima ediţie a emisiunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Cronica Cârcotaşilor“ intră în vacanţă FOTO Prima TV
„Cronica Cârcotaşilor“ intră în vacanţă FOTO Prima TV

Prima TV recapitulează, miercuri, de la ora 20.30, cele mai bune momente ale „Cronicii Cârcotaşilor“ din acest sezon, în ultima ediţie a emisiunii de dinainte de vacanţă.

După un sezon în care Cristian Hrubaru, cel mai rocker dintre Cârcotaşi, a împărţit pupitrul cu Ioana Petric, „Cronica Cârcotaşilor“ intră în vacanţă. Nu înainte, însă, de o succintă recapitulare  a celor mai bune momente care au ajuns, miercuri de miercuri, în emisiunea difuzată la Prima TV.

Astfel, fanii „Cronicii Cârcotaşilor“ îl vor revedea pe Năşicu’, Il capo di tutti capi, care îi primeşte în audienţă pe cei din „famiglie“ – nişte oameni mici cu probleme mari. Nu lipsesc nici recenziile lucrărilor literare pe care câţiva dintre aceşti oameni le-au scris la loc întunecos şi rece.

Din lumina reflectoarelor revin în emisiune celebrele supermodele, puse la munci de mizerie, dar şi celebrităţile care au ajuns să se maimuţărească în junglă. Poveştile de la munte şi şes sunt aduse la România Pitorească de Unguru’ Bulan şi Oana Paraschiv, iar Alexa Niculae trece în revistă cele mai interesante răspunsuri date de Vocea Poporului în acest sezon.

Cele mai bune momente ale sezonului sunt împachetate cu dansul Bebeluşelor şi cu muzica trupei Jukebox, cunoscută pentru parodiile după hituri celebre. 

Tot miercuri, de la 20.30, la Prima TV, Ioana Petric şi Cristian Hrubaru predau ştafeta Oanei Paraschiv şi lui Adrian Dincă, realizatorii „Cronicii Netului“, al cărei nou sezon începe săptămâna viitoare.
 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite