Costi Mocanu pleacă de la Pro TV după 25 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costi Mocanu este unul dintre cei mai vechi oameni din Pro TV
Costi Mocanu este unul dintre cei mai vechi oameni din Pro TV

Jurnalistul Costi Mocanu părăseşte Pro TV după mai bine de 25 de ani, timp în care a fost, printre altele, reporter sportiv, dar şi şef al postului de televiziune. Informaţia a fost făcută publică de Cătălin Tolontan.

Unul dintre cei mai vechi oameni din Pro TV, alintat „Moşu'“, Costi Mocanu (49 de ani) părăseşte televiziunea la care s-a angajat încă de pe vremea în care se numea Canal 31, potrivit tolo.ro

Din 1 aprilie 2019, Costi Mocanu părăseşte postul de televiziune unde s-a consacrat ca reporter sportiv, comentator de meciuri, şef al departamentului Sport şi, în ultimii ani ai lui Adrian Sârbu în CME, şef al canalului Pro TV.

De asemenea, anul trecut, Costi Mocanu a prezentat, alături de actriţa Raluca Aprodu şi jurnalistul Daniel Niţoiu, emisiunea „Ninja Warrior România“.

Potrivit sursei citate, în ultimii ani, Costi Mocanu a fost în discuţii cu mai multe televiziunii, însă nu este cunoscut dacă se va îndrepta tot către televiziune. 

Costi Mocanu a confirmat informaţia pentru Paginademedia.ro, precizând însă că în viitor există posibilitatea să mai colaboreze cu Pro TV pentru diverse proiecte, inclusiv comentarii sportive.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite