Concurentul Loredanei, Nick Casciaro, este câştigătorul celei de-a X-a ediţii X Factor. Totul despre italianul şarmant cu voce sublimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: click.ro
Foto: click.ro

Finala X Factor sezonul 10 a avut toate ingredientele unui show foarte bun. Muzică bună, voci excepţionale şi explozie de energie scenică.

Câştigătorul premiului cel mare, de 50.000 de euro, care a adunat cele mai multe aprecieri din partea publicului, este Nick Casciaro, un italian şarmant, în vârstă de 31 de ani, născut în Bolzano, Italia.

Nick Casciaro are alură de fotomodel şi a dezvăluit că a practicat mai multe sporturi începând de când era mic: fotbal, rugby, patinaj pe gheaţă sau pe role, sporturi nautice şi nu numai. Se consideră o fire atletică şi sportivă şi adoră muzica.

Elevul Loredanei se iubeşte cu o italiancă superbă, pe care o cheamă Maria Sacchi şi căreia i-a făcut o mare promisiune.

Citiţi mai multe despre proisiune, dar şi despre opiniile juraţilor pe click.ro

Maria şi-a arătat sprijinul faţă de iubitul ei prin postările pe care le-a făcut pe Instagram, de-a lungul concursului. Şi în marea finală i-a transmis un mesaj emoţionant. Iată că a fost cu noroc.

Nick Casciaro a avut parte şi de toată susţinerea Loredanei Groza, care i-a pus în valoare vocea deosebită. În marea finală au cântat împreună piesa „The Time of My Life” şi au pus în scenă celebra coregrafie din pelicula Dirty Dancing.

Cei patru finalişti, Bryana Holingher, Andrei Duţu, Nick Casciaro şi Jomajii au dat tot ce au avut mai bun în marea finală X Factor sezonul 10. Fiecare a avut de pregătit 3 momente: unul solo, un duet cu mentorul şi un moment în compania unui invitat special.
Însă cel care a reuşit să impresioneze şi să adune crema voturilor a fost Nick Casciaro.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite